Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

«Μάλωσαν» τη Σάντυ Κουτσοσταμάτη επειδή θήλαζε δημόσια!


Η γνωστή παρουσιάστρια και ψυχολόγος, Σάντυ Κουτσοσταμάτη, δέχθηκε πρόσφατα παρατήρηση στο μεγάλο εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, Mediterrannean Cosmos, από τον σεκιούριτι επειδή θήλαζε στο χώρο του εμπορικού κέντρου.

Έπειτα από το συγκεκριμένο περιστατικό, η ψυχολόγος και μητέρα ενός κοριτσιού σε συνεργασία με τον παγκόσμιο οργανισμό θηλασμού, οργανώνουν την Πέμπτη ταυτόχρονο δημόσιο θηλασμό, ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Η ίδια μιλώντας στο «fthis», είπε: «Η κόρη μου είναι 17 μηνών και συνεχίζω να τη θηλάζω τρεις φορές την ημέρα. Πρωί, μεσημέρι και βράδυ. Όταν είμαι έξω για δουλειές, αυτό θα συμβεί και έξω. Με αφορμή την παρατήρηση που μου έκανε security στο Cosmos επειδή θήλαζα, οργανώνουμε ταυτόχρονο δημόσιο θηλασμό στις 17:00 στο Cosmos, ως ένδειξη διαμαρτυρίας, σε συνεργασία με τον παγκόσμιο οργανισμό θηλασμού. Το περιστατικό έγινε πριν μία εβδομάδα, στις 10 το πρωί που δεν υπήρχε καθόλου κόσμος εκείνη την ώρα».

Και συνέχισε: «Δεν πρόλαβα να απευθυνθώ στους υπεύθυνους γιατί προσεβλήθη και έφυγα γρήγορα. Όσο για το αν υπάρχει ειδικός χώρος, ναι. Είναι στις τουαλέτες που αλλάζουν τα μωρά. Αλλά γιατί θα πρέπει να κρυφτώ για να θηλάσω το παιδί μου. Εδώ μιλάμε για αλλαγή νοοτροπίας. Η εικόνα μιας μητέρας που θηλάζει, γιατί είναι προσβλητική και πρέπει να την κλείσουμε κάπου; Για μένα είναι πιο προσβλητική η εικόνα ενός νέου κοριτσιού με το παρτό σορτσάκι και το στήθος έξω που κυκλοφορεί στον ίδιο χώρο. Ας την κλείσουμε και αυτή κάπου...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...