Σάββατο, 16 Μαρτίου 2013

Διάσημες Ελληνίδες μίλησαν για... κατινιές και απιστία


Η Σάσα Σταμάτη, μαζί με την κάμερα του «Πρωινό mou» συνάντησε επώνυμες κυρίες της ελληνικής showbiz και τις ρώτησε αν έχουν φάει χυλόπιτα, αν έχουν κάνει κατινιές μέσα σε μια σχέση, αλλά και αν συγχωρούν την απιστία.

"Δεν την πέφτω εγώ για να φάω χυλόπιτα. Την χυλόπιτα την τρως, όταν την πέφτεις εσύ" δήλωσε η Έλενα Παπαβασιλείου. Από την άλλη όμως οι Ελισάβετ Σπανού, Κατερίνα Καινούργιου και Μαίρη Συνατσάκη παραδέχτηκαν πως έχουν φάει χυλόπιτα από έναν άντρα.

"Όταν έχω νεύρα φωνάζω πάρα πολύ" εξομολογήθηκε η Βίκυ Καγιά και θεωρεί πως είναι η μεγαλύτερη "κατινιά" που κάνει στην προσωπική της ζωή ενώ η Μαρία Μπεκατώρου αποκάλυψε πως στο παρελθόν έχει παρακολουθήσει κρυφά τον σύντροφό της.

Πώς θα αντιδρούσαν, όμως, αν ο σύντροφός τους τις απατούσε; Η Μαίρη Συνατσάκη δεν θέλει ούτε να το σκέφτεται ενώ η Βίκυ Καγιά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να τη συγχωρούσε, παράλληλα η Έλενα Παπαβασιλείου δήλωσε πως δεν ξέρει πώς θα το αντιμετωπίσει όταν της συμβεί. Όσο για τη Μαρία Μπεκατώρου, ξεκαθάρισε πως με μια απιστία όλα τελειώνουν για εκείνη.
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...