Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Ροζάνα Γεωργίου: Η 18χρονη Ελληνίδα που έγινε μούσα του Hermes!


 Η 18χρονή Ελληνίδα Ροζάνα Γεωργίου κατάφερε μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να γίνει ένα από τα πιο περιζήτητα ονόματα στον χώρο της παγκόσμιας μόδας, με τον τίτλο του Top Model!

Η Ροζάνα αν και το νεαρό της ηλικίας της έχει συνεργαστεί με οίκους- κολοσσούς, όπως Versace, Sonia Rykiel, Celine, Dries van Noten, Calvin Klein και πολλούς ακόμα σε Παρίσι, Mιλάνο και Νέα Υόρκη. Πριν από ένα χρόνο πρωταγωνιστούσε στην παγκόσμια διαφημιστική καμπάνια της Marc Jacod, κάτι που την έφερε πολύ κοντά στον τίτλο του super model και όπως τόνισε και η ίδια, “ Σίγουρα, αυτή η καμπάνια με βοήθησε να ανέβω σε άλλο επίπεδο και φυσικά αύξησε τα κασέ μου”.

Στην φετινή  εβδομάδα μόδας του Παρισιού, η Ροζάνα επιλέχθηκε από τον κορυφαίο οίκο Hermes για να παρουσιάσει στην πασαρέλα τις νέες του σχεδιαστικές δημιουργίες για το επόμενο Φθινόπωρο- Χειμώνα. Η ιδιαίτερη ομορφιά της ήταν και το διαβατήριο για να φτάσει μέχρι και το show του Ferre που έκλεισε την επίδειξη εισπράττοντας το παρατεταμένο χειροκρότημα όλων.

“Υπάρχουν άνθρωποι που εδώ στην Ελλάδα νομίζουν πως είμαι κάποιο celebrity και προσπαθούν να με αντιμετωπίσουν ως τέτοιο. Τότε είναι που βάζω τα γέλια, γιατί εγώ δεν είμαι. Αγαπώ πολύ την δουλειά μου, χαίρομαι με αυτή την εξέλιξη αλλά ως εκεί. Κάθε φορά που τελειώνω μιαδουλειά είτε αυτή είναι φωτογράφιση ή πασαρέλα, “επιστρέφω” στον κανονικό μου εαυτό. Βέβαια, είναι λίγο σουρεάλ τη μια στιγμή να σε φωτογραφίζει ο Steven Meisel, για παράδειγμα και την επόμενη να είμαι πίσω στο σχολείο και στα θρανία. Αλλά αυτό έχει πλάκα” τόνισε στην εφημερίδα Real Life η Ροζάνα η οποία διαφημίζει την Ελλάδα σε όσους την ρωτάνε για τα νησιά της!

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...