Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Μοντέλο ξανά ο Ρόμεο Μπέκαμ

Από μικρός στο «μεροκάματο», ο 10χρονος γιος του βρετανού ποδοσφαιριστή συνεχίζει τη συνεργασία του με τον οίκο Burberry, και ποζάρει με το μοντέλο Εντι Κάμπελ
Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Ετσι λοιπόν, ο οίκος Burberry που τον περασμένο Οκτώβριο για τη διαφημιστική του καμπάνια επιστράτευσε τον Ρόμεο Μπέκαμ με εξαιρετικά αποτελέσματα, συνέχισε τη συνεργασία του με το 10χρονο αγόρι. 

Πριν από λίγες ημέρες λοιπόν, άρχισε να «τρέχει» η νέα διαφημιστική εκστρατεία του βρετανικού ομίλου, με πρωταγωνιστή ξανά τον δεύτερο γιο του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ. Στις νέες φωτογραφίες διά χειρός Μάριο Τεστίνο, ο πιτσιρικάς ποζάρει φορώντας τις δημιουργίες από τη συλλογή του οίκου για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2013.

Στις περισσότερες λήψεις ο Ρόμεο φοράει ιριδίζοντα πουκάμισα και μαύρα στενά παντελόνια. Ποζάρει πλάι σε κορίτσια ή κρατάει μεγάλες γυναικείες τσάντες σε μεταλλικές αποχρώσεις ή φωτογραφίζεται με την Εντι Κάμπελ που είναι ντυμένη με το πιο χαρακτηριστικό κομμάτι της νέας κολεξιόν της Burberry, ένα πράσινο παλτό αξίας 25.000 ευρώ, φτιαγμένο από φτερά παγωνιού.

Σίγουρα, το αποτέλεσμα της φωτογράφισης θα δικαίωσε για ακόμα μια φορά τον καλλιτεχνικό διευθυντή της εταιρείας Κρίστοφερ Μπέιλι, που επέλεξε ο ίδιος τους πρωταγωνιστές της, συμπεριλαμβανομένου και του Ρόμεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...