Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Γιατί ανέβαλαν τον γάμο τους Βιγκόπουλος και Νικόλ Κοτοβός

Ανέβαλαν τελικά τον γάμο τους ο Βιγκόπουλος και η Κοτοβός. Αυτό προκύπτει από ένα μήνυμα που έστειλαν στους φίλους τους πριν λίγες μέρες, το οποίο προς το παρόν δεν διαψεύδουν.

Οχι, μην πάει το μυαλό σας κάπου αλλού. Το ζευγάρι παραμένει μαζί, συνεχίζει να ζει τον ερωτά του και να απολαμβάνει τις όμορφες στιγμές του.

Τι και αν οι προσκεκλημένοι τους είχαν ξεκινήσει να προβάρουν, οι κύριοι τα κοστούμια τους και οι κυρίες τις τουαλέτες τους, για τον λαμπερό γάμο, τελικά το ζευγάρι έναν μήνα προτού ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, αποφάσισε να τον αναβάλει, τουλάχιστον προς το παρόν.

Μάλιστα, επέλεξαν να ενημερώσουν τους προσκεκλημένους τους για την αναβολή με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που τους κάλεσαν, με SMS και με email.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, Βιγκόπουλος και Νικόλ Κοτοβός ανέβαλαν τον γάμο τους γιατί και οι δύο είναι τελειομανείς και γι’ αυτό ήθελαν να γίνουν όλα όπως τα είχαν σχεδιάσει, κάτι που δεν προλάβαιναν, γι’ αυτό και κατέληξαν στην εν λόγω απόφαση.

Το ζευγάρι θυμίζουμε πως είχε στείλει μήνυμα στο κινητό των καλεσμένων του το οποίο έλεγε: «Save the date: 29-9-12. The wedding of Achilles Vigopoulos and Nicole Kotovos».

Ενημέρωναν έτσι τους καλεσμένους τους για την ημερομηνία του γάμου τους. Το δεύτερο μήνυμα έγραφε: «Please free the date of September 29, 2012. We remain in love and engaged, but have decided to change our wedding date due to serious time constraints. We will inform you for the new date («Παρακαλούμε απελευθερώστε από το πρόγραμμά σας την 29η Σεπτεμβρίου 2012. Παραμένουμε ερωτευμένοι και αρραβωνιασμένοι, αλλά αποφασίσαμε να αλλάξουμε την ημερομηνία του γάμου μας εξαιτίας σημαντικών χρονικών περιορισμών. Θα σας ενημερώσουμε για τη νέα ημερομηνία»).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...