Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2012

Σακίρα και Πικέ σε «σκαφάτο» sex tape

Δυο απολυμένα μέλη του προσωπικού της Σακίρα φέρονται -σύμφωνα με το σύνολο των Κολομβιανών ΜΜΕ- να προσπαθούν να πουλήσουν 15λεπτο sex tape της τραγουδίστριας και του σταρ της Μπαρτσελόνα που γυρίστηκε πάνω σε γιοτ.

«Το βίντεο έχει διάρκεια 15 λεπτά και γυρίστηκε με κινητό τηλέφωνο από κάποιον που βρισκόταν στο κατάστρωμα του σκάφους. Δείχνει την Σακίρα, η οποιά φοράει μπικίνι, να κατεβαίνει στην καμπίνα μαζί με τον Πικέ, να πίνουν ποτά και να αρχίσουν να χαιδεύονται. Στην συνέχεια η γυναίκα που φαίνεται να είναι η Σακίρα φαίνεται να κάνει στον άντρα στοματικό έρωτα. Αλλά στο σημείο αυτό δεν μπορείς να διακρίνεις καθαρά το προσωπό της».

Αυτό δήλωσε ένας μάνατζερ από την Βαρκελώνη -που ειδικεύται σε τέτοια θέματα- ο οποίος και παρακολούθησε το βίντεο.

Στα χέρια του έφτασε μέσω δυο πρώην υπαλλήλων της Σακίρα που φέρονται να είναι δυσαρεστημένοι μαζί της και οι οποίοι ζήτησαν από το μάνατζερ να τους βοηθήσει να πουλήσουν το βίντεο έναντι 310.000 δολαριών.

Όλα αυτά σύμφωνα με δημοσίευμα του Ισπανικού περιοδικού Interviu που επίσης αναφέρει ότι οι δυο υπάλληλοι, που δούλευαν για την Σακίρα επί 11 χρόνια, απολύθηκαν γιατί αρνήθηκαν να μαγειρέψουν ένα γεύμα για την τραγουδίστρια στην μέση της νύχτας.

Πρέπει να επισημανθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι φήμες για sex tape της Κολομβιανής super star έκαναν τον γύρο του κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...