Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2012

Ποια ελληνίδα παρουσιάστρια… έφαγε ο Ονούρ;

Το ότι έχουμε πήξει στην τούρκικη σειρά, δεν χρειάζεται να το αναφέρουμε ξανά. Όπως αποδεικνύεται, οι τηλεθεατές τις προτιμούν αφού σημειώνουν υψηλές τηλεθεάσεις με αποτέλεσμα όμως, να μειώνονται συνεχώς οι παραγωγές ελληνικών σειρών και εκπομπών και οι σταθμοί να προβάλλουν όλο και περισσότερες τούρκικες σειρές.

Μάλιστα, από την επόμενη βδομάδα θα υπάρξει ένα ακόμα… θύμα, ανάμεσα στη μάχη των ελληνικών και τούρκικων σειρών.

Συγκεκριμένα, από την ερχόμενη Δευτέρα ο ΑΝΤ1 θα ξεκινήσει να προβάλλει κάθε βράδυ στις 9, την καινούργια τηλεοπτική σειρά «Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής» στην οποία πρωταγωνιστεί ο Halit Ergenç, που έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στο ελληνικό κοινό από την τούρκικη σειρά «Χίλιες και μία νύχτες», όπου ερμήνευσε τον Ονούρ. Όπως λοιπόν καταλαβαίνετε, η εκπομπή «FTHIS TV» που παρουσιάζει εκείνη την ώρα η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα μετακομίσει. Οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 θεώρησαν ότι ο «Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής» θα κάνει… μεγαλοπρεπέστερες τηλεθεάσεις από τη lifestyle εκπομπή και θα σταθεί πιο δυνατά στη μάχη με την επίσης τούρκικη σειρά «Sila» που προβάλλει το MEGA.

Βέβαια μπορεί ο Ονούρ να… έφαγε τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και να την «εκθρόνισε» από το prime time, αλλά η εκπομπή από την ερχόμενη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου θα μεταδίδεται καθημερινά στις 5 το απόγευμα. Έτσι τα στελέχη του σταθμού θα δουν και τις επιδόσεις της εκπομπής στην απογευματινή ζώνη, από την οποία θα κριθεί και η μετέπειτα πορεία της. Και αν καταφέρει να σημειώσει υψηλές τηλεθεάσεις, τότε δεν αποκλείεται να συνεχίσει να μεταδίδεται και την επόμενη σεζόν. Αλλιώς, δεν αποκλείεται να βρεθεί κάποια άλλη τούρκικη σειρά και να πάρει τη θέση της και στην απογευματινή ζώνη.

Γρηγόρης Μελάς/ zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...