Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Ξενοδοχείο πέταξε με κλωτσιές έξω την πασίγνωστη ηθοποιό!

 

Lindsay Lohan at Calvin Klein Spring 2007 Fash...
Lindsay Lohan at Calvin Klein  Fashion Show Afterparty. (Photo credit: Wikipedia)
Μια ζωή σε μπελάδες μπλέκει η Lindsay Lohan! Αυτή τη φορά της απαγόρευσαν την είσοδο σε ξενοδοχείο, καθώς δεν πλήρωσε τον...λογαριασμό ύψους 46.350.04 $. Μάλιστα την έδιωξαν με κλωτσιές και της απαγόρευσαν την όποια πρόσβαση στο εστιατόριο και στους υπόλοιπους χώρους του. Η star έμεινε στο ξενοδοχείο Chateau Marmont του δυτικού Hollywood την περίοδο Ιουνίου-Ιουλίου.

Η Lilo παρήγγειλε ό,τι χωράει ο νους σας από το ξενοδοχείο και δεν πλήρωσε δολάριο!!Συγκεκριμένα, καλούσε καθημερινά το room service, όπου της έφερναν μπόλικα πακέτα τσιγάρα, ενώ «σήκωσε» όλο το μίνι μπαρ του δωματίου της.

Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου της έστειλε μια επιστολή, όπου της έγραφε «όπως πολύ καλά γνωρίζετε και από προηγούμενες προειδοποιήσεις μας στις αρχές του Ιουλίου χρωστάτε στο ξενοδοχείο μας το ποσό των 46.350.04 $ για τη διαμονή σας από τις 30 Μαΐου μέχρι την 1η Αυγούστου».

Ακόμα, προειδοποίησε την Lindsay πως σε περίπτωση που ξαναέρθει στο ξενοδοχείο δεν θα είναι ευπρόσδεκτη! Εάν δεν την διώχνανε την 1η Αυγούστου θα έμενε για πάντα!
star.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...