Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Ο Μπόραν στη Μύκονο χωρίς τη Sila

Μετά τον Εζέλ ο οποίος επισκέφτηκε τη Λέσβο, ο Μποράν Αγά ετοιμάζει βαλίτσες για την Ελλάδα και για την ακρίβεια για το κοσμοπολιτικό νησί της Μυκόνου.

Ο κούκλος Τούρκος ηθοποιός που έχει ξετρελάνει με την εξωτερική του εμφάνιση και το υποκριτικό του ταλέντο εκατομμύρια γυναίκες σε Ελλάδα και Τουρκία αποφάσισε να επισκεφτεί τη χώρα μας μέσα στις επόμενες μέρες.

Ο γοητευτικός μελαχρινός Τούρκος ηθοποιός Μεχμέτ Ακίφ Αλακούρτ που πρωταγωνιστεί στο «Σιλά» του Mega αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα προκειμένου να ξεκουραστεί από το βαρύ επαγγελματικό του πρόγραμμα και να μελετήσει τις προτάσεις που θα υλοποιήσει μέσα στην επόμενη σεζόν.

Ο 33χρονος ηθοποιός έχει ακούσει τόσα για τη χώρα μας και τα ξέφρενα γλέντια που γίνονται από το πρωί μέχρι το βράδυ στη Μύκονο ώστε ανυπομονεί να βρεθεί στο Νησί των Ανέμων και να περιπλανηθεί στα διάσημα σοκάκια του.

Φυσικά, αυτή του η επίσκεψη θα του δώσει την ευκαιρία να μιλήσει και να επικοινωνήσει με όσες θαυμάστριές του είναι στο νησί, αφού γνωρίζει πολύ καλά ότι η σειρά έχει μεγάλη απήχηση και στην Ελλάδα.

Ο Τούρκος ηθοποιός με το καλλίγραμμο σώμα και τους τέλειους κοιλιακούς εκτός από τη νυχτερινή διασκέδαση της Μυκόνου, επιθυμεί να επισκεφτεί και όλες τις παραλίες του νησιού, από τις πιο πολυσύχναστες μέχρι και τις πιο ερημικές, στις οποίες αναμένεται να μεταβεί με σκάφος.

Για όσους θέλουν να μάθουν λίγες περισσότερες πληροφορίες από την προσωπική ζωή του τηλεοπτικού «Μποράν», κατά κόσμο Μεχμέτ Ακίφ Αλακούρτ, πριν περάσει στη μικρή οθόνη ξεκίνησε την καριέρα του ως μοντέλο το 1989 με το πρακτορείο Nese Erberk. Μάλιστα, έχει κερδίσει και τρεις σημαντικούς τίτλους σε διαγωνισμούς ομορφιάς στη χώρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...