Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Σωσίας της Τζόλι βιάζει ταξιτζή-Τον μαχαίρωσε 6 φορές επειδή δεν την ικανοποίησε

Ο 34χρονος Ρουμάνος ταξιτζής Νικολάι Σταν κατάγγειλε στην αστυνομία του Βουκουρεστίου ότι η σωσίας της Αντζελίνα Τζολί, Λουμινίτα Περίζοτς, τον υποχρεώσε υπό την απειλή μαχαιριού να της κάνει σεξ και στοματικό έρωτα. Και, στην συνέχεια, όταν αρνήθηκε να «ενδώσει» για τρίτη φορά τον μαχαίρωσε.

«Νοιώθω απαίσια. Έχω γίνει celebrity χωρίς να το θέλω. Όλοι κοιτάζουν τις φωτογραφίες της, κοιτάζουν εμένα και μετά βάζουν τα γέλια. Δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί της είπα όχι. Αλλά δεν καταλαβαίνουν πως είναι να έχεις μια τρελλή να σου φωνάζει κρατώντας ένα μαχαίρι στο λαιμό σου. Δεν είναι τόσο εύκολο να αποδόσεις, ακόμη και αν η άλλη είναι η Μις Ρουμανία».

Αυτό δήλωσε ο «άτυχος» ταξιτζής σε Ρουμανικό τηλεοπτικό κανάλι. Ο οποίος και γλίτωσε από τα χειρότερα κλειδώνοντας τον εαυτό του σε ένα δωμάτιο του σπιτιού της Λουμινίτα και καλώντας την αστυνομία από το κινητό του. Η οποία και άνοιξε την πόρτα για να υποδεχτεί τους αστυνομικούς εντελώς γυμνή και με το μαχαίρι στο χέρι.


Πως όμως έφτασαν τα πράγματα ως εκεί; O Σταν (παντρεμένος με τρια παιδιά) εξηγεί πως «Μου ζήτησε να την βοηθήσω με την βαλίτσα της. Όταν ανεβήκαμε πάνω, με πήγε στην κουζίνα και μου ζήτησε να της κάνω σεξ. Δεν είχε συνηθίσει να ακούει όχι, οπότε όταν της το είπα εξαγριώθηκε, πήρε ένα μαχαίρι από τον πάγκο και με υποχρεώσε να γδυθώ και να της κάνω σεξ. Αλλά δεν ικανοποιήθηκε και μου ζήτησε να το κάνουμε ξανά. Της έκανα στοματικό έρωτα, παρόλαυτά και πάλι με μαχαίρωσε».

Πίσω από αυτό το απίστευτο περιστατικό, κρύβεται μια λογική εξήγηση. Το γεγονός δηλαδή ότι, σύμφωνα με την αστυνομία, η Λουμινίτα βρισκόταν υπό την επήρρεια φαρμάκων. Καθώς επίσης και ότι ο Σταν (υπό μια πολύ ευρεία έννοια) μοιάζει λίγο με τον Βιν Ντίζελ, τον ηθοποιό με τον οποίο έχει ψύχωση η 30χρονη ιδιωτική υπάλληλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...