Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2012

Έξαλλος ο Τόνι Μαυρίδης: «Η Παπαρίζου μου βούτηξε την πολυθρόνα»

Εκεί που οι τόνοι στην διαμάχη του πρώην ζεύγους Έλενας Παπαρίζου-Τόνι Μαυρίδη φαίνονταν να είχαν πέσει για τα καλά, ήρθε μια μικρή «ληστεία» να κάνει τα αίματα να ανάψουν για τα καλά.
Ένα περιστατικό που έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τρίτης στο σπίτι που έμενε μέχρι πρότινος το ζεύγος στην Γλυφάδα ήταν αρκετό για να ξεκινήσει και πάλι ο χορός των ασφαλιστικών μέτρων.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Παπαρίζου είχε ενημερώσει τον Μαυρίδη ότι θα περάσει από το σπίτι για να πάρει την αλληλογραφιά της. Όπως ακριβώς και έκανε.

Μόνο που φεύγοντας φέρεται να πήρε μαζί της επιπλέον μια πολυθρόνα και ένα καθρέφτη. Ειδικά η πολυθρόνα είχε ιδιαίτερη σημασία για τον παραγωγό καθώς εκεί καθόταν ο πατέρας του κάθε φορά που ερχόταν στο σπίτι.

Μπορεί ο Τόνι να μην βγήκε να δηλώσει το περιστατικό δημόσια, όπως ίσως να συμπεράνατε από τον τίτλο του άρθρου, πάντως μάλλον κάπως έτσι αισθάνθηκε.

Η συνέχεια γράφτηκε με ένα ομηρικό καβγά που έλαβε χώρα δια τηλεφώνου, με τον Τόνι να απειλεί την Έλενα με μήνυση.

Κάτι που τελικά δεν συνέβη, αν και είναι πολύ πιθανόν από την συγκεκριμένη ιστορία να προκύψει ένα νέο σετ ασφαλιστικών μέτρων κατά της δημοφιλούς τραγουδίστριας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...