Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Η Μαρία Σολωμού τοπλες μετά από 5 χρόνια [εικόνες]


Πέντε χρόνια μετά την φωτογράφησή της για το Esquire (που τότε είχε κάνει αίσθηση) η Μαρία Σολωμού βγήκε και πάλι τοπλες για λογαριασμό του Down Town Κύπρου. Αποδυκνύοντας πως έχει δίκαιο όταν λεέι ότι το σώμα της είναι καλύτερο στα 40 από ότι πριν.

«Είμαι πιο αδύνατη, το σώμα μου είναι καλύτερο από ό,τι ήταν στα 25, είμαι πιο ήρεμη, πιο κατασταλαγμένη, ξέρω τι ακριβώς θέλω από τη ζωή μου, είμαι σε καλύτερη φάση. Ειδικά μετά τα 33, το πρόσωπο μίας γυναίκας κάπως έρχεται και αλλάζει και γίνεται καλύτερο-δεν ξέρω πως συμβαίνει αυτό-οπότε εμένα μ αρέσω πιο πολύ τώρα».

Αυτό δήλωσε στο Down Town Κύπρου η δημοφιλής πρωταγωνίστρια σε εμφανώς καλή διάθεση μετά την επιτυχία της καλοκαιρινής της περιοδείας με την παράσταση Τα βαφτίσια.

Ενώ συγκεκριμένα για το σεξ και το κατά πόσο αλλάζει στην δεκαετία των 40 είχε να πει «Αλλάζει. Όταν θα γίνω 40 θα είμαι πιο κατασταλαγμένη στο τι ακριβώς συμβαίνει, θα ξέρω από πρώτο χέρι και θα μπορώ να σου πω τότε, αλλά έχω την εντύπωση ότι, όσο μεγαλώνουμε, το sex είναι «καμία σχέση» με ό,τι προηγήθηκε. Νομίζω ότι στα 20 το sex ήταν τύπου «η ανακάλυψη του αιώνα»-θέλεις να το κάνεις συνέχεια και πολύ και όπως να ναι και όπου να ναι, είναι δηλαδή λίγο στην ποσότητα το όλο θέμα-αλλά περνώντας σε επόμενες ηλικίες το sex γίνεται όλο και πιο εγκεφαλικό και καλύτερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...