Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Θανάσης Βισκαδουράκης: «Δεν θα κάτσω να πεινάσω, θα μπω στο σούπερ μάρκετ με το κεφάλι μέσα...» [video]

Ο ηθοποιός Θανάσης Βισκαδουράκης μίλησε στο Αχελώος tv και τον Δημοσιογράφο Μάκη Μάκκα για το θέατρο, την τηλεόραση, τις αγωνίες του και τους στόχους στην Ελλάδα της κρίσης.

Ο γνωστός ηθοποιός αντιμετωπίζει με αισιοδοξία την κρίση στην χώρο του θεάματος, δηλώνει ευτυχής για την πορεία του μέχρι σήμερα και σπεύδει να τονίσει ότι αυστηρή επιλογή και η αξιολόγηση του κοινού θα βάλει τον καθένα στην θέση που του αξίζει

«Η κρίση θα μας κάνει και ένα καλό. Τα μέτρια, τα επίπλαστα, ψευδεπίγραφα πρέπει να τελειώσουν. Κουράστηκα σαν Έλληνας, έχω φτάσει 40 και βλέπω να κάνουν επιτυχίες οι μέτριοι.

Η τηλεόραση είναι για να “καίει” και να προβάλλει ηθοποιούς και διάφορους σταρ. Αν έχεις τις βάσεις σου στο θέατρο δεν “καίγεσαι”.

Έχω κάνει και ευτελή θεάματα για βιοποριστικούς λόγους αλλά ακόμη και αυτά τα λάθη τα έκανα με εντιμότητα. Άλλωστε εάν δεν κάνεις το λάθος δεν θα εκτιμήσεις και την επιτυχία που θα σου έρθει αργότερα.

Οι δάσκαλοι μου, Τίτος Βάνδης και Θύμιος Καρακατσάνης μου είχανε πει, όσο μεγαλώνεις να κάνεις καριέρα κοίταξε να σταθεροποιηθείς μετά τα 40 και ευτυχώς τώρα που πάτησα πάω ακόμη καλύτερα και οι προτάσεις έρχονται.»

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης αναφέρθηκε ακόμη στα αίτια της κρίσης, τις αλλαγές που έχει επιφέρει η τελευταία διετία στη ζωή των πολιτών αλλά και στον ίδιο ενώ εκτίμησε ότι η χώρα θα ξεφύγει από την καθοδική οικονομική πορεία που βρίσκεται σήμερα και σύντομα θα βρει μια νέα ισορροπία στην οικονομία και την κοινωνία.

«Καλομάθαμε λίγο οι Έλληνες μάθαμε στην υπερκατανάλωση με μεγάλα αυτοκίνητα και πολυτέλειες, τώρα όμως θα προσαρμοστούμε.

Όλοι έχουμε κάνει την μικρή παρανομία μας, όλοι έχουμε κάνει την καμπίνα μας, έχουμε αυθαιρετήσει, να μην κρυβόμαστε πίσω από το δαχτυλό μας.

Το θέμα είναι προλάβουμε την καταστροφή, για μένα η επιστροφή στην δραχμή θα είναι πλιάτσικο, θα σε σκοτώσω, θα με σκοτώσεις, εγώ δεν θα κάτσω να πεινάσω θα μπω στο σούπερ μάρκετ με το κεφάλι μέσα και θα δεις ότι θα μπω από τους πρώτους.

Είμαι από φτωχή οικογένεια μεγάλωσα στα υπόγεια, οι γονείς μου ήταν κωφοί, δεν αντέχω στην πείνα.

Η Ελλάδα είναι η χώρα με τους μεγάλους ποιητές και τους μικρούς πολιτικούς.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...