Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Σταμάτης Κόκοτας : «Πουλάω την Lamborghini του Ωνάση»

Πωλητήριο στην Lamborghini Miura που του έκανε δώρο ο Αριστοτέλης Ωνάσης τη δεκαετία του '70 πουλάει μέσω βρετανικής ιστιοσελίδας ο Σταμάτης Κόκοτας. Μόνο σοβαρές προσφορές γίνονται δεκτές.

«Αν κάποιος μου κάνει μια σοβαρή προσφορά, αναλόγως τα κέφια μου θα αποφασίσω εκείνη την ώρα αν θα το πουλήσω ή όχι» δηλώνει στο Fthis o τραγουδιστής που διατηρεί συλλογή από συλλεκτικά αμάξια. Παρόλι την ιδιαίτερη συναισθηματική αξία που έχει για αυτόν το συγκεκριμένο αμάξι, ψηφισμένο πρόσφατα ως ένα από τα 10 ομορφότερα αυτοκίνητα του κόσμου.

Η Lamborghini παρουσίασε μια μηχανική βλάβη την δεκαετία του 1970 και από τότε μέχρι το 2003 ήταν παρκαρισμένη στο υπόγειο γκαράζ του Χίλτον. Από το οποίο και μεταφέρθηκε όταν ξεκίνησαν οι διαδικασίες ανακαίνισής του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

Σύμφωνα με τον Σταμάτη Κόκοτα «Όντως είχε παρουσιαστεί μια μηχανική βλάβη, αλλά δεν είναι υψηλό το κόστος επισκευής της, όπως έχει γραφτεί».

Ενώ σύμφωνα με γνωστό αυτοκινητιστικό blog o κινητήρας της Miura στάλθηκε στα κεντρικά της Lamborghini για να ανακατασκευαστεί, αλλά επειδή δεν έδειξε ενδιαφέρον ο τραγουδιστής κατέληξε στο μουσείο της εταιρίας.

Το γεγονός αυτό δεν πρέπει να αποθαρύνει κάποιον μελλοντικό αγοραστή, καθώς ο νέος ιδιοκτήτης θα πάρει πίσω και τον κινητήρα, πλήρως ανακατασκευασμένο από την Lamborghini.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...