Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Γνωστός ηθοποιός αποκαλύπτει ότι είναι ομοφυλόφιλος!

Μία συνέντευξη που θα συζητηθεί και μία αποκάλυψη ασυνήθιστη για τα ελληνικά δεδομένα, ακόμη και στο χώρο της showbiz έκανε ο γνωστός ηθοποιός, Χρήστος Σιμαρδάνης. Η «φωνή» του Mega, όπως τον γνωρίσαμε όλοι και πρωταγωνιστής στο «Λατρεμένοι γείτονες» αποκάλυψε ότι είναι gay, περιγράφοντας τον ρατσισμό που βίωσε από πολλούς και τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε λόγω των σεξουαλικών του προτιμήσεων.

Ο Σιμαρδάνης τόλμησε αυτό που άλλοι εκπρόσωποι της showbiz δεν τολμούν να κάνουν και στη συνέντευξη του στο «ΕΓΩ» ήταν πράγματι αποκαλυπτικός και απολαυστικός, περιγράφοντας χωρίς κανένα κόμπλεξ τα της ιδιαιτερότητας τους. Όχι, να τα βλέπουν αυτά κάποιοι άλλοι, που ο ίδιος κάνει λόγο στη συνέντευξη για... «Τραγουδιστάκους που ποντάρουν στην εμφάνισή τους για να πουλήσουν και δεν παραδέχονται ανοικτά ορισμένα πράγματα φοβούμενοι για την καριέρα τους».
Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι ανακάλυψε την προτίμηση του στους άνδρες όταν ήταν 15 χρονών. Ο πατέρας του το είχε ήδη καταλάβει αλλά δε μιλούσε, ενώ η μητέρα του (που ήταν αριστερή) τού μιλούσε επί τρεις ημέρες. Ο Σιμαρδάνης, αποκάλυψε επίσης ότι έζησε έναν μεγάλο έρωτα το 1984 με έναν Γιώργο, ο οποίος και τον έχει στιγματίσει.

Όταν αποκάλυψε στους φίλους του ότι είναι ομοφυλόφιλος αυτοί το πήραν θετικά και σε καμία περίπτωση δεν άλλαξε η στάση τους απέναντι του ούτε επηρεάστηκε η φιλία τους. Αντίθετα, στο χώρο εργασίας αντιμετώπισε πολύ σκληρά τον ρατσισμό και ειδικά την περίοδο που δούλευε σε μία αεροπορική εταιρεία, από στενόμυαλους συναδέλφους του. Είπε ακόμη ότι έχει ερωτικές επαφές με γυναίκες, αλλά είναι προκαθορισμένη η τύχη αυτών των συναντήσεων. Αν και περνάει καλά μαζί τους, όπως παραδέχεται μία γυναίκα, δεν μπορεί να τον συγκινήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...