Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

"Σπάσε τον Χρόνο" με το Σακη Ρουβά και την Tridend

Η Trident στο πλαίσιο της επιτυχημένης συνεργασίας της με το Σάκη Ρουβά, δίνει την ευκαιρία σε όλους τους φίλους του Σάκη και της Trident να σπάσουν το χρόνο με το μεγαλύτερο Έλληνα star, με ένα μεγάλο τυχερό να περνάει ‘48 ώρες’ με το Σάκη!
Στον εντυπωσιακό  διαγωνισμό που έχει κερδίσει το κοινό  με τα μοναδικά του δώρα, δέκα τυχεροί  θα κερδίσουν τη συμμετοχή τους στο νέο video clip του Σάκη Ρουβά, ενώ εκατό τυχεροί θα αποκτήσουν το νέο δισκογραφικό album του Σάκη πριν αυτό κυκλοφορήσει επίσημα. Ο διαγωνισμός γνωρίζει ήδη μεγάλη επιτυχία και η συμμετοχή του κοινού είναι εξαιρετική! Μετά από τέτοια ανταπόκριση, η Trident επιμηκύνει τη διάρκεια του διαγωνισμού κατά 15 μέρες μέχρι και 30 Μαρτίου δίνοντας τη δυνατότητα σε περισσότερους fans του Σάκη και της Trident να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό!

Ο Σάκης θα απελευθερώσει τις αισθήσεις του με την αγαπημένη του Trident Senses και τους νικητές που θα ζήσουν μαζί του αξέχαστες εμπειρίες. Η απήχηση του διαγωνισμού είναι εντυπωσιακή σε όλη την Ελλάδα αλλά και στην Κύπρο, με τις συμμετοχές να ξεπερνούν κάθε προηγούμενο.

Oι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν το κουπόνι που θα βρουν στα σημεία πώλησης ή στο www.cadbury.gr και να το στείλουν μαζί με δύο κενές συσκευασίες Trident Senses στη διεύθυνση PROGRESSIVE PR, Β. Κωνσταντίνου 25, 10674 Αθήνα. Για περισσότερες πληροφορίες και τους όρους του διαγωνισμού επισκεφθείτε το www.cadbury.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...