Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

"Είμαι τρελός Eurofan"

Εχει το δικό του όραμα για τη Eurovision: πρώτα να καταφέρει να πάρει την πρωτιά στον ελληνικό διαγωνισμό και στη συνέχεια να αντιπροσωπεύσει επάξια τη χώρα μας τον ερχόμενο Μάιο στο Οσλο της Νορβηγίας. Ο Χρήστος Χατζηνάσιος, έχοντας πολύ δημιουργικό... άγχος, καθώς την επόμενη Παρασκευή θα παρουσιάσει πρώτος το τραγούδι του «Illusion», μιλάει στην «Εspresso» για τη μοναδική ευκαιρία που του δίνεται να αναδείξει το ταλέντο του στην Ευρώπη και, βέβαια, μας ζητάει ψήφο εμπιστοσύνης!

- Πώς αποφάσισες να θέσεις υποψηφιότητα για τη Eurovision;Είχα ακούσει ότι η ΕΡΤ επιθυμούσε φέτος να στείλει στον θεσμό νέα παιδιά. Εγώ είμαι τρελός eurofan, παρακολουθούσα πάντα τη Eurovision και ήθελα πολύ να συμμετάσχω.

- Το τραγούδι φτιάχτηκε αποκλειστικά για τη Eurovision; Το κομμάτι προϋπήρχε. Ετοιμαζόταν για το νέο μου άλμπουμ, αλλά λόγω της Eurovision αποφασίσαμε να το κρατήσουμε και να κυκλοφορήσουμε αμέσως μετά το CD. Τη μουσική την υπογράφω εγώ, ενώ οι στίχοι είναι των Πάνου Νικολακόπουλου και Gale Πέτρου.

- Υπάρχει αντίπαλος που φοβάσαι;Ουσιαστικά όχι. Τους περισσότερους τυχαίνει να τους γνωρίζω προσωπικά. Πραγματικά είναι όλοι αξιόλογοι.

- Πόσο σίγουρος είσαι για το τραγούδι σου;Δεν μπορώ να προβλέψω το αποτέλεσμα, ωστόσο πιστεύω ότι θα αρέσει στον κόσμο, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

- Μήπως η αιτία που έθεσες υποψηφιότητα έχει να κάνει και με τη αναγνωρισιμότητα που σου προσφέρει ο διαγωνισμός;Γενικότερα είναι ένα σημαντικό βήμα για όλους. Σαφέστατα η έκθεση στο κοινό είναι πολύ μεγάλη. Μπορεί να βοηθήσει την καριέρα όλων μας, ωστόσο για μένα ήταν ένα όνειρο να συμμετάσχω στη Eurovision. Δεν ξέρω αν θα περάσω, αλλά και μόνο η συμμετοχή μου είναι εμπειρία.

- Ποια είναι η γνώμη του πατέρα σου, ενός πολύ μεγάλου συνθέτη, για το τραγούδι σου;Πιστεύει πως για τον συγκεκριμένο σκοπό που προορίζεται είναι μια πολύ καλή παραγωγή.

- Εχεις έτοιμα τα ρούχα που θα φορέσεις;Συζητάμε με τον σκηνοθέτη και τη χορογράφο όλο το concept της παρουσίασης. Εχουμε βρει τα πάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...