Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Έφοδος του ΣΔΟΕ στο σπίτι της Τζούλιας

Έφοδος του ΣΔΟΕ στο σπίτι της Τζούλιας
Φύλλο και φτερό έκαναν οι «ράμπο» της εφορίας το σπίτι της Τζούλιας Αλεξανδράτου, αναζητώντας αποδείξεις για το ροζ  dvd, αλλά και για την περιουσιακή της κατάσταση.

Η ίδια πάντως, φέρεται να επανέλαβε και στους σκληρούς του ΣΔΟΕ ότι δεν έχει ιδιωτικό συμφωνητικό με την εταιρία παραγωγής του βίντεο.

Οι ελεγκτές, οι οποίοι σίγουρα δεν πηγαν στο «τσαρδάκι» του μοντέλου -  τραγουδίστριας για να πιουν σαμπάνιες, ζήτησαν όλα τα φορολογικά βιβλία για να την ελέγξουν. Μάλιστα το ενδιαφέρον τους ήταν τόσο μεγάλο, που λέγεται ότι δεν άφησαν τίποτα να περάσει στο "ντούκου", αλλά αντίθετα έκαναν εξονυχιστικό και σε βάθος έλεγχο.

Οι έρευνες θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες για το πόθεν έσχες των περιουσιακών στοιχείων του μοντέλου.

Στο στόχαστρό τους και η αγορά έκπληξη της βίλας στην Εκάλη, την οποία η Τζούλια είχε δικαιολογήσει, λέγοντας σε συνέντευξή της: «Δουλεύω σαν το σκυλί τόσα χρόνια»!

Το ΣΤΑΡ κατέγραψε αποκλειστικά πλάνα από την έφοδο των Ράμπο, ενώ η Τζούλια Αλεξανδράτου είπε:Δεν είμαι κατηγορούμενη εδώ. Οι άνθρωποι ήρθαν δεν βρήκαν τίποτα και όλα καλά.

«Ευτυχώς που πήγε γιατί απεδείχθησαν όλοι οι ισχυρισμοί της κυρίας Αλεξανδράτου. Ούτε χρήματα βρήκε το ΣΔΟΕ, ούτε λογαριασμούς σε βιβλιάρια και σε καταθέσεις» δήλωσε και ο δικηγόρος του μοντέλου, Αλέξης Κούγιας.

Την ίδια ώρα φαίνεται ότι τα ..περίφημα αντίτυπα του dvd έχουν εξαντληθεί, πράγμα που σημαίνει ότι στην τσέπη του παραγωγού μπήκαν περισσότερα από 2 εκατ. Ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...