Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2010

Η Tζούλια πριν και μετά το dvd

Πόσο να συζητηθεί πλέον… Η Τζούλια Αλεξανδράτου έγινε πασίγνωστη  με το όνομά της να παίζει παντού στα κανάλια μετά την κυκλοφορία του επίμαχου dvd που μέχρι σήμερα υπολογίζεται ότι πούλησε 100.000 κομμάτια αποφέροντας κέρδη σε παραγωγούς και…  λοιπούς συντελεστές 2.000.000 ευρώ.

Ποιος ωστόσο γνωρίζει όλη την καριέρα της και τα πρώτα της βήματα στην showbiz;

Γεννημένη το Νοέμβριο του 1985 έκανε τα πρώτα της βήματα σε ηλικία 5 ετών στο πρακτορείο μοντέλων Cristis, ενώ λίγο αργότερα ξεκίνησε κάνοντας μαθήματα χορού με δασκάλα την Μαρία Ιωαννίδου.  Όλοι μάλιστα λένε πόσο ντροπαλό κορίτσι ήταν τότε.

Από τα 15 της άρχισε να φαίνεται ότι λόγω της εντυπωσιακής της εμφάνισης θα μπορούσε να φτάσει ψηλά. H κορύφωση της καριέρας της στη showbiz ήρθε μόλις ένα χρόνο μετά με τη συμμετοχή της στα Καλλιστεία το 2002 και την ανάδειξή της σε Σταρ Ελλάς.

Ωστόσο και ο τίτλος αυτός ήταν μόνο η αρχή, καθώς τέσσερα χρόνια αργότερα, φτάνει στα ημιτελικά των καλλιστείων που έγιναν το 2006 και κερδίζει τους τίτλου Miss Diva και Miss Lux. Πολλοί δήλωσαν τότε ότι αδικήθηκε με τη δεύτερη θέση που πήρε. Άλλοι πάλι μίλησαν πρώτοι για τη συμπεριφορά της και το πόσο θα τις κόστιζε στο μέλλον.

Μετά τον θόρυβο των καλλιστείων συνεχίζουν τα εξώφυλλα, η δημοσιότητα, το τραγούδι και κάπως έτσι έφτασαν και τα  ευτράπελα.

Προφανώς οι τελευταίες εξελίξεις δεν δημιουργήσαν αδικαιολόγητα τις αμφιβολίες για το αν μας δουλεύει όλους ψιλό γαζί ή όχι. Παρότι οι «προσωπικές της στιγμές» είναι δημόσιες πλέον όλοι περιμένουμε να μαθουμε ποια θα είναι η συνέχεια της άλλοτε ντροπαλής κοπέλας που ξεκίνησε δυναμικά την καριέρα της και την προσγείωσε κάπως απότομα…    

Όσο για το αν πρέπει να την πιστέψουμε σε όσα λέει ή όχι, αυτό θα φανεί στη συνέχεια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...