Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Σφακιανάκης: «Είμαι αθεϊστής και χ... για τον Άνθιμο»

«Είμαι αθεϊστής και χ… για τον Άνθιμο», είπε ο Νότης Σφακιανάκης σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή του Γιώργου Καραμέρου και του Σπύρου Χαριτάτου «10 με 1 μαζί», προκαλώντας για άλλη μια φορά με τις δηλώσεις του.

Είχαμε να τον δούμε πολύ καιρό και είχαμε ξεχάσει τις απόψεις του, αλλά μας τις θύμισε μια και καλή και με το παραπάνω!

«Ο μητροπολίτης Άνθιμος είναι εχθρός της πατρίδας μου σε μια τελική ανάλυση. Χ… και για τους πολιτικούς και για τους πολιτικούς αρχηγούς», είπε με το… γνωστό του ύφος!

Δεν ήταν μόνο ο μητροπολίτης, που έπιασε στο στόμα του, αλλά και η Ελένη Μενεγάκη! Σε αυτή βέβαια δεν αναφέρθηκε άμεσα (χρησιμοποιώντας το όνομα της), αλλά έμμεσα λέγοντας: «Είναι επιλογή τους να πουλάνε την ζωή τους. Αλλά όταν η επιλογή σου είναι αυτή, μετά μην προσπαθείς να το μαζέψεις. Αφού εσύ την φώναξες την κάμερα στον γάμο σου. Στον χωρισμό σου τώρα δεν θα έρθει η κάμερα;»!

Σχολίασε όμως και τον Σάκη Ρουβά, όχι που θα άφηνε, λέγοντας ότι είναι καλός σε αυτό που κάνει και για το κοινό στο οποίο αναφέρεται (εννοώντας τα πιτσιρίκια). Φυσικά, δεν παρέλειψε να «σκάσει» στα γέλια όταν ο Σπύρος Χαριτάτος τον ρώτησε αν ακούει Sakis!

Ο Νότης τα έβαλε και με το σύστημα και τους πολιτικούς – πολιτικάντηδες. Κανέναν δεν άφησε όρθιο!!!

Δείτε ένα απόσπασμα από την συνέντευξη- χείμαρρο του τραγουδιστή…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...