Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Χ. Ψωμόπουλος: «Η δημοσιότητα με κυνήγησε»!

Γυμνός, με τα χέρια ανοιχτά, ως άλλος εσταυρωμένος ο Χρήστος Ψωμόπουλος φωτογραφίζεται για το περιοδικό «Down Town» και μιλά για τη δημοσιότητα, τη Τζούλια, το καυτό dvd και όλα όσα έζησε τον τελευταίο καιρό και τον έκαναν πρώτη είδηση στα μεσημεριανάδικα.

Επιφυλακτικός και διστακτικός, ξεκαθαρίζει ότι δε θέλει πολλές ερωτήσεις για την Τζούλια και δηλώνει ότι δεν έχει πλέον εμπιστοσύνη σε κανέναν.

Όσο για τη δημοσιότητα; Ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν την επιζητά. «Η δημοσιότητα με κηνύγησε, δεν την κυνήγησα εγώ, με ενοχλεί όλο αυτό που συμβαίνει, θέλω να περνάω τη ζωή μου ήσυχα και ήρεμα», δηλώνει ο Χρήστος Ψωμόπουλος και πραγματικά μας κάνει να απορούμε;

Προς τι τότε οι συνεντεύξεις, οι ζωντανές τηλεφωνικές συνομιλίες στα μεσημεριανάδικα, οι μηνύσεις, το ξύλο, το δάγκωμα του αυτιού;

Αλλά και γι’ αυτό έχει απάντηση. «Όταν βγήκα και μίλησα τώρα δεν το έκανα για showoff, το έκανα για συγκεκριμένους λόγους μπούχτισα! Πώς να στο πω; Πνίγηκα τόσο πολύ εκείνη τη στιγμή που δεν μπορούσα να συγκρατηθώ, ήθελα να πάρω τηλέφωνο και να μιλήσω. Είμαι άνθρωπος», λέει αγανακτισμένος.

Φυσικά η συζήτηση δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στη Τζούλια. Τη Τζούλια, που όπως λέει ο Ψωμόπουλος, αγάπησε για την μεγάλη καλοσύνη που κρύβει μέσα της και μετά για την ομορφιά της.

Και όχι δεν έχει δει το dvd για το οποίο έχει γίνει τόσος ντόρος. Έχει άλλωστε δικά του βιντεάκια με προσωπικές στιγμές του με τη Τζούλια που μπορεί να τις απολαμβάνει μόνος του και να θυμάται τα… παλιά!!!

Ο Χρήστος Ψωμόπουλος λέει ότι δεν έκρυψε ποτέ ότι τον ενόχλησε που είδε τη Τζούλια… «κρεμασμένη» στα περίπτερα. «Η απάντησή μου έχει δοθεί όταν επί ενάμιση μήνα είχα υπερεκτεθεί στη δημοσιότητα. Το αν με ενόχλησε το έδειξα με τις πράξεις μου και όχι με τα λόγια μου», λέει.

Βέβαια, όπως τονίζει δεν έχει μετανιώσει για τη σχέση του με τη Τζούλια και δεν αποκλείει, κάποια στιγμή να ξαναβρεθούν μαζί. Προς το παρόν πάντως μοναδική γυναίκα της ζωής του είναι η κόρη του και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να τελειώσει τη θητεία του στο ναυτικό.

Εν τω μεταξύ θα συνεχίσει τις συνεδρίες με τον ψυχολόγο του, με στόχο να ασχοληθώ περισσότερο με τον εαυτό του. «Από εδώ και πέρα θέλω να ασχοληθώ μόνο με μένα. Γιατί με ξέχασα», λέει.

Παρόλ’ αυτά, η δουλειά δεν φαίνεται να έχει και πολλά αποτελέσματα, αφού πριν από λίγες μέρες μόλις έτρεχε πάλι και δεν έφτανε αφού επιτέθηκε και δάγκωσε το αυτί του δημοσιογράφου Σ. Κωνσταντινίδη. Γι’ αυτόν πάντως το θέμα θεωρείται λήξαν. Τα μιλήσανε, τα συμφωνήσανε και ζήτησαν και οι δύο συγγνώμη όπως είπε, οπότε δεν χρειάζεται να πει τίποτα παραπάνω.

Πάντως η γλώσσα του πήγαινε ροδάνι όταν εξιστορούσε στον δημοσιογράφο τα δύσκολα παιδικά του χρόνια. Ούτε ο Βασιλακης Καΐλας τέτοιο δράμα. Πάντως παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε μικρός τώρα οι δουλειές πάνε καλά κι έτσι ο Χ. Ψωμόπουλος μας ενημερώνει ότι μπορεί να απολαμβάνει ένα πλούσιο δείπνο σε γκουρμέ εστιατόριο και ταυτόχρονα να είναι και με τους φίλους του στη Βαρβάκειο.

Α! Και για το τέλος αφήνει το καλύτερο. «Δεν είμαι ο κύριος καμιάς κυρίας»! Έτσι για να μην παρεξηγούμαστε.

Δείτε τη φωτογράφηση του Χ. Ψωμόπουλου στο περιοδικό «Down Town».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...