Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2010

Αλκαίος: Καμιά κόντρα για τη Eurovision

Εικοσιτέσσερις ώρες πριν από τον ελληνικό τελικό για τη Eurovision ο Γιώργος Αλκαίος μιλάει στην «Espresso» για τη μεγάλη βραδιά, τον ευρωπαϊκό μουσικό θεσμό, ενώ φιλοδοξεί να κερδίσει τις καρδιές και φυσικά τις ψήφους των Ελλήνων με ένα καταπληκτικό «Opa»! Ομως, όπως λέει ο ίδιος, όποιο τραγούδι κι αν κερδίσει πρέπει να το στηρίξουμε όλοι.

Κι ενώ οι δημοσκοπήσεις συνεχίζουν να φέρνουν πρώτο τον Γιώργο Αλκαίο και οι άλλοι υποψήφιοι «τρώγονται», ο ίδιος δηλώνει πως δεν υπάρχει καμία κόντρα.

«Θα έχουμε έναν πάρα πολύ ωραίο τελικό. Δεν έχουμε κόντρα ο ένας με τον άλλον», δήλωσε στην εκπομπή της Ρίκας Βαγιάννη στη ΝΕΤ.

Μπροστά από τις κάμερες όλοι είναι αγαπημένοι... πίσω από αυτές όμως;

- Οι ψηφοφορίες στο Internet σε έχουν μέσα στα φαβορί. Σε αγχώνει αυτό;
Δεν με αγχώνει, γιατί απλούστατα δεν έχω ασχοληθεί με το ζήτημα. Μου έχουν πει οι συνεργάτες μου ότι πάμε καλά, ότι είμαστε ψηλά, αλλά δεν έχω μπει σ’ αυτή τη διαδικασία.

- Δηλαδή δεν σου έχουν πει ότι εσύ, οι Εmigre και ο Πυροβολάκης προηγείστε στα polls;
Δεν μου το έχουν πει, γιατί κι εγώ δεν τους έχω ρωτήσει κιόλας. Ολο αυτό το θέμα, με τα προγνωστικά, τα φαβορί και τα σχετικά, δεν μου περνάει από το μυαλό. Εγώ είμαι σε άλλη φάση. Σκέφτομαι το live μου. Σκέφτομαι το πώς πρέπει να στηθεί το κομμάτι συνολικά σκηνοθετικά. Θέλω πάνω απ’ όλα να χαρώ τον τελικό, να τον απολαύσω. Δεν θέλω να σπαταλήσω τη χαρά του ότι είμαι μέρος αυτής της διαδικασίας κάνοντας μαθηματικές πράξεις.

- Ανταγωνιστικά συναισθήματα δεν υπάρχουν για τις άλλες έξι συμμετοχές;
Κανένα απολύτως ανταγωνιστικό συναίσθημα. Ξέρεις πώς τον βλέπω τον ελληνικό τελικό; Σαν να είμαστε όλοι -και οι επτά- μια μεγάλη παρέα που ο καθένας καταθέτει τη μουσική του πρόταση. Είναι τόσο ωραίο το ότι γίνεται φέτος μουσικός διαγωνισμός, που δεν χωράει κανενός είδους ανταγωνιστική σκέψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...