Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Η «ισχύς εν τη ενώσει» για τον Αντώνη Ρέμο και τη Δέσποινα Βανδή!

Η «ισχύς εν τη ενώσει» για τον Αντώνη Ρέμο και τη Δέσποινα Βανδή! Οι δύο δημοφιλείς τραγουδιστές βρίσκονται μία... ανάσα από το να κλείσουν την κοινή συνεργασία τους την επόμενη χειμερινή σεζόν. Η... μυστική είδηση, που ήδη έχει αρχίσει να κυκλοφορεί στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια, σχολιάζεται από τους επαΐοντες της νυχτερινή Αθήνας με πολύ θετικά λόγια, αφού τα νυχτερινά κέντρα περνάνε μεγάλη κρίση και οι «συμμαχίες» των λεγόμενων μεγάλων αστέρων του τραγουδιού είναι πλέον επιβεβλημένες. Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και η επικείμενη συνεργασία της Αννας Βίσση με τον Σάκη Ρουβά για την ίδια σεζόν. 

«Ο ίδιος ο Αντώνης Ρέμος είναι ο... προξενητής αυτού του “καλλιτεχνικού γάμου” με τη Δέσποινα Βανδή τη χειμερινή σεζόν 2010-2011», λέει στην «Espresso» άνθρωπος που γνωρίζει καλά τα πράγματα. «Στις αρχές του Φεβρουαρίου η Δέσποινα μαζί με τον σύζυγό της Ντέμη Νικολαΐδη πήγαν στο κέντρο όπου τραγουδάει ο Ρέμος και απόλαυσαν το πρόγραμμά του. Εκεί ο Αντώνης είπε κάποια στιγμή από το μικρόφωνο ότι “η Δεσποινιώ θα βρίσκεται πολύ κοντά μας...”, εννοώντας το γειτονικό μαγαζί όπου θα εμφανιστεί η τραγουδίστρια στις αρχές Απριλίου. Με αυτό τον τρόπο αποκάλυψε τη μεγάλη επιστροφή της ύστερα από δύο χρόνια που είχε μείνει εκτός... νυμφώνος στη νυχτερινή Αθήνα»

Η Δέποινα Βανδή (που αυτό τον καιρό ετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρεμιέρα της στο κέντρο «Θάλασσα» με το συγκρότημα 48 Ωρες, το οποίο ξεχώρισε στο φετινό «Χ-Factor») είχε κάποιες... ατυχίες όσον αφορά τις ζωντανές εμφανίσεις της σε κέντρα της πρωτεύουσας τις δύο τελευταίες σεζόν. Τώρα όμως επιστρέφει δριμύτερη. Αν ο Ρέμος και η Βανδή -όπως και η Βίσση με τον Ρουβά- ενώσουν τελικά τις δυνάμεις τους και εμφανιστούν μαζί, θα γίνει χαμός στη νυχτερινή Αθήνα, που τα τελευταία χρόνια περνάει μεγάλη κρίση. 
ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...