Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Η... διεθνής καριέρα της Τζούλιας


Για διεθνή καριέρα ετοιμάζεται η Τζούλια Αλεξανδράτου, καθώς το «απαγορευμένο» της DVD θα κυκλοφορήσει και στο εξωτερικό. Το επίμαχο DVD, που επί αρκετές ημέρες απασχολεί τα ελληνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, ενώ ήδη έχει γίνει ανάρπαστο και στην Κύπρο, θα κυκλοφορήσει και σε άλλες χώρες, αφού ο παραγωγός και κάτοχος -πλέον- των δικαιωμάτων του καυτού υλικού, Δημήτρης Σειρηνάκης ετοιμάζεται να κάνει την ταινία διεθνή επιτυχία.

«Το DVD θα κυκλοφορήσει και σε χώρες του εξωτερικού. Δεν ξέρω ακόμη πού, αλλά είναι μέσα στα άμεσα σχέδιά μου», δήλωσε στην «Espresso» ο παραγωγός της εταιρείας αισθησιακών ταινιών Sirina. Ο Δημήτρης Σειρηνάκης χθες κατέθεσε στο Σώμα Ειδικών Ελέγχων του υπουργείου Οικονομικών τιμολόγια, παραστατικά, συμβόλαια και διπλότυπα. «Κατέθεσα, όπως όφειλα, όλα τα έγγραφα που αποδεικνύουν πως δεν υπάρχει καμία παρατυπία. Ολα όσα ακούστηκαν περί ναρκωτικών και διακίνησης παιδικής πορνογραφίας είχαν στόχο τη συκοφαντία μου. Οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ έκαναν τη δουλειά τους. Δεν τίθεται κανένα άλλο θέμα και συνεχίζω να λέω πως όλα έγιναν νόμιμα. Νομίζω πως αποδεικνύεται πλέον και πέρα από τις δικές μου δηλώσεις», τόνισε στην «Espresso» ο κύριος Σειρηνάκης.

Την ίδια ώρα, η είδηση για το καυτό DVD έφτασε και στη γειτονική μας Τουρκία. Μάλιστα μια από τις μεγαλύτερες εφημερίδες, η «Aksam», αφιέρωσε μεγάλο μέρος του πρωτοσέλιδού της στη «διεθνή» μας πλέον Τζούλια, αναφέροντας πως το μοντέλο πρωταγωνιστεί σε ταινία πορνό με αμοιβή 200.000 ευρώ!

Οσον αφορά την Τζούλια Αλεξανδράτου, η ίδια επιμένει -μέσω του μάνατζέρ της Μένιου Φουρθιώτη- στην αρχική της τοποθέτηση, ότι δηλαδή το βίντεο κυκλοφόρησε εν αγνοία της.

«Θα πρέπει να σταματήσει όλη αυτή η κωμωδία που έχει στηθεί γύρω από το όνομα της Τζούλιας. Κάποιοι επιμένουν να τη δυσφημούν. Ευτυχώς, ο απλός κόσμος είναι κοντά της και της δείχνει την αγάπη του».


Και επίσημα ο Κούγιας στο πλευρό της
Οι επόμενες κινήσεις της Τζούλιας Αλεξανδράτου θα έχουν νομικό χαρακτήρα, αφού την υπόθεση του «καυτού» DVD που προκάλεσε... τσουνάμι αντιδράσεων στην ελληνική κοινωνία ανέλαβε και επισήμως πλέον ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας.

Με επίσημη ανακοίνωση, που έφτασε χθες το απόγευμα στα δημοσιογραφικά γραφεία από το γραφείο του γνωστού ποινικολόγου και των συνεργατών του, γνωστοποιούνται οι τρεις κινήσεις ματ της υπερασπιστικής γραμμής που θα ακολουθήσει ο Αλέξης Κούγιας προκειμένου να αποκατασταθεί το όνομα της σέξι TV persona. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο δελτίο Τύπου, πρόκειται να κατατεθούν μηνύσεις τόσο στον παρτενέρ της εκρηκτικής Τζούλιας (που, όπως προκύπτει, είναι γαλλικής καταγωγής) όσο και στην εταιρεία παραγωγής της αισθησιακής ταινίας που... άναψε φωτιές.

Συγκεκριμένα, στο δελτίο Τύπου αναφέρονται επί λέξει τα εξής: «Θα κατατεθεί μήνυση στη Γαλλία εις βάρος του ερωτικού συντρόφου της κυρίας Αλεξανδράτου, αφού τώρα απεκαλύφθη η πραγματική ταυτότητα και ο τόπος κατοικίας του για τα εγκλήματα που αφορούν στην παράνομη δημοσιοποίηση του συγκεκριμένου DVD». Επίσης, «θα κατατεθεί αγωγή εις βάρος του ιδίου προσώπου για την ηθική βλάβη της κυρίας Αλεξανδράτου από την παράνομη δημοσιοποίηση» και, τέλος, «θα κατατεθεί αγωγή εις βάρος του ίδιου αλλά και εις βάρος της εταιρείας για την παράνομη κυκλοφορία του». ΑΝΘΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...