Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Ο Θάνος Πετρέλης και οι δύο πανέμορφες κόρες του σε τρυφερές στιγμές!

Εκτός από πολύ αγαπητός τραγουδιστής είναι και πολύ τρυφερός μπαμπάς!


Ο Θάνος Πετρέλης, μπορεί να έχει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν αφιερώνει χρόνο στην οικογένειά του.


Όπως έχει πει σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό «HELLO», η σχέση που έχει μαζί με τις δύο πανέμορφες κόρες του είναι μοναδική, ενώ για εκείνον η οικογένεια είναι πάνω από όλα.


Όπως οι περισσότεροι καλλιτέχνες, έτσι κι αυτός, είναι λάτρης των social media. Έτσι πριν από λίγες ώρες ο διάσημος τραγουδιστής, ανέβασε μία πολύ τρυφερή φωτογραφία που είχε αγκαλιά τις δύο κόρες του, την Αγάπη και την Σήλια. Αυτό που λένε ότι οι κόρες μοιάζουν στον πατέρα, στην περίπτωση του Θάνου Πετρέλη είναι η ζωντανή απόδειξη!

Οι δύο πριγκίπισσες της ζωής του είναι ολόιδιες με τον διάσημο μπαμπά τους, μιας και μοιάζουν πολύ ακόμη και στα χρώματα. Έχουν τα μπλε μάτια του και τα καστανά μαλλιά. Όσο για τις εκφράσεις του προσώπου τους; Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε ο αγαπημένος μας τραγουδιστής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ίνσταγκραμ, και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας!

Όπως ήταν φυσικό τα like ήταν χιλιάδες από τους διαδικτυακούς του φίλους, ενώ αρκετοί από αυτούς άφησαν και το σχόλιό τους κάτω από την συγκεκριμένη φωτογραφία!

Δείτε την:



Πηγή: http://www.mothersblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...