Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Τα ζώδια της Κυριακής 9 Φεβρουαρίου

Μάθετε τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.


Κριός
Οι εξελίξεις αναμένονται θεαματικές ειδικά αν ασχολείστε με πνευματικές εργασίες. Οικονομικά, θα κάνετε ένα απολογισμό των κινήσεων που έχετε κάνει το τελευταίο καιρό και θα αποφασίσετε ότι θα πρέπει να αλλάξετε λίγο τα σχέδια σας. Προσέξτε οτιδήποτε έγγραφο υπογράφετε και μην κλείσετε καινούργιες συμφωνίες αυτές τις ημέρες. Στα οικονομικά σας, αν διαχειριστείτε με προσοχή τα χρήματα σας θα μπορέσετε να καλύψετε τις ανάγκες σας χωρίς άγχος. Στον ερωτικό τομέα όσοι από τους δεσμευμένους γοητεύεστε από τον παράνομο έρωτα καλό θα είναι να είστε πολύ προσεκτικοί.

Ταύρος
Θα πρέπει πρώτα να προστατεύσετε την θέση σας και μετά να οργανώσετε τις κινήσεις σας. Να περιμένετε μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Οι ήρεμες και οι μεθοδικές συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να ξεδιαλύνετε την κατάσταση. Προσπαθήστε να μειώσετε τις ώρες που ασχολείστε με τα επαγγελματικά σας, για να βρίσκεστε πιο συχνά με το ταίρι σας. Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να πραγματοποιηθούν οι στόχοι σας, αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή.

Δίδυμοι
Δεν πρέπει να ανοίγεστε εύκολα σε ανθρώπους που γνωρίζετε μόνο λίγο χρονικό διάστημα και να εκμυστηρεύεστε τα σχέδια σας, γιατί πολλοί είναι αυτοί που από ζήλια και μόνο θέλουν να σας βλάψουν. Κατά καιρούς κάποιες κινήσεις που κάνετε πληγώνουν το άνθρωπο σας και θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι ήρθε η στιγμή να αλλάξετε πολλά πράγματα στην συμπεριφορά σας, αν επιθυμείτε η σχέση αυτή να διαρκέσει. Οι εξελίξεις σε θέματα καριέρας θα είναι ραγδαίες και θα σας πλησιάσουν άτομα με ισχυρές θέσεις που θα σας προτείνουν αρκετά καλές λύσεις για την καριέρα σας. Στα αισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι θα κάνετε μια καινούργια αρχή με τον σύντροφο σας, ενώ οι αδέσμευτοι δύσκολα θα απαρνηθείτε την ελευθερία σας .... Στον ερωτικό σας τομέα, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις προσπαθείστε να ελέγχετε τις επιθυμίες σας, χωρίς να ξεχνάτε πως και ο σύντροφος σας έχει τις δικές του.

Καρκίνος
Δείξτε του λίγο ενδιαφέρον και μην το παραμελείτε τόσο πολύ. Εστιάστε στον καλύτερο προγραμματισμό και μελετήστε καλά τις ενέργειες σας, προτού κάνετε επαγγελματικές κινήσεις. Μολονότι αυτό σας ευχαριστεί προσωρινά, πρέπει να δείτε τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Περιορίστε τον παρορμητισμό σας και την έμφυτη υπεραισιοδοξία που σας διακατέχει πολλές φορές προκειμένου να μην κάνετε λάθη. Στον ερωτικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να περάσετε ευχάριστα με το σύντροφο σας.

Λέων
Δεν αποκλείεται να έχετε μια τάση απομόνωσης αυτήν την περίοδο, προκειμένου να ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα. Η συναισθηματική ζωή, η οικογένεια αλλά και ο επαγγελματικός τομέας επηρεάζονται φέρνοντάς σας ανασφάλειες και αντικρουόμενες τάσεις. Κάποιες ανακαλύψεις ή αποκαλύψεις μπορεί να σας αιφνιδιάσουν ή να σας πληγώσουν αλλά τελικά θα λειτουργήσουν προς όφελος σας. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται τα καλύτερα αυτήν την περίοδο, διατηρώντας την ψυχολογία σας και την ακτινοβολία σας σε υψηλά επίπεδα. Ορισμένοι από εσάς θα πάρετε προαγωγή αυτή την περίοδο.

Παρθένος
Στο χώρο της εργασίας σας, θα συμβούν κάποιες ανακατατάξεις και θα πρέπει να τις δεχτείτε και να μην αντιδράσετε γιατί θα βγείτε στο μέλλον χαμένοι. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα ξεκαθαρίσετε με συνεργασίες που σας προκαλούν εμπόδια και δυσκολίες. Στον οικονομικό σας τομέα, θα κάνετε πολλές συζητήσεις για επενδύσεις και καινούργια ανοίγματα. Τα προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα θα συνεχίσουν να σας πιέζουν με αποτέλεσμα να διακατέχεστε από υπερένταση και στρες. Τον περισσότερο καιρό θα είστε διπλωματικός και συμπαθητικός στους άλλους.

Ζυγός
Είναι κατάλληλη περίοδος, έτσι ώστε να κάνετε πετυχημένους συνδυασμούς και να κλείσετε συμφωνίες που θα σας αποφέρουν μακροχρόνια οφέλη. Θα επανεξετάσετε τα σχέδια σας και θα τα αναπροσαρμόσετε σύμφωνα με τα καινούργια δεδομένα που υπάρχουν στη ζωή σας. Μην ξεσηκωθείτε όμως και αρχίστε και σκορπάτε τα χρήματα σας αντιθέτως προσπαθήστε να μειώσετε παλιές σας οφειλές για να κινείστε πιο άνετα στο μέλλον και να κάνετε αυτά που θέλετε για τον εαυτό σας. Προσπαθήστε να ξεπεράσετε τυχόν ανασφάλειες και φοβίες που σας κυριεύουν κατά περιόδους. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρχουν κάποιες εντάσεις ή οι υποχρεώσεις θα είναι μεγάλες, με αποτέλεσμα να αγχωθείτε.

Σκορπιός
Αποφύγετε την υπερβολική αισιοδοξία και κινηθείτε με προσεκτικά βήματα. Ένα παρασκήνιο υπάρχει σε βάρος σας γι αυτό προσέχετε το τι λέτε και σε ποιους εμπιστεύεστε τα μυστικά σας. Θα αρχίσετε να συνειδητοποιείτε ότι τα χρήματα που βγάζετε από την δουλειά σας δεν σας ικανοποιούν πια, αφού οι ανάγκες σας ολοένα μεγαλώνουν και θα αποφασίσετε να αλλάξετε χώρο εργασίας. Κάποιοι άλλοι θα κληθείτε εκ των πραγμάτων να επανεξετάσετε την πορεία και τις προοπτικές στον συναισθηματικό σας τομέα. Νέα δεδομένα θα αρχίσουν να δημιουργούνται στη ζωή σας.

Τοξότης
Δε χρειάζεται να ανησυχείτε για τα συναισθήματα του συντρόφου σας, αλλά καλό θα είναι να μην αδιαφορείτε. Θα ταλαιπωρηθείτε αυτές τις μέρες και θα χρειαστεί να οργανωθείτε καλύτερα για να τακτοποιήσετε με επιτυχία τις υποθέσεις που έχετε αναλάβει. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, ξεκαθαρίστε με το παρελθόν και προχωρείτε μπροστά. Στα ερωτικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, θα ζήσετε όμορφες στιγμές γεμάτες πάθος, που θα σας ανανεώσουν. Στον ερωτικό σας τομέα, όσοι έχετε μόνιμο δεσμό, θα καταβάλλετε κοινές προσπάθειες με τον σύντροφο σας για να βελτιώσετε την επικοινωνία μεταξύ σας, λύνοντας παρεξηγήσεις και παρανοήσεις που υπήρχαν.

Αιγόκερως
Προβλήματα και λάθη του παρελθόντος φαίνεται ότι επανέρχονται. Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι του ζωδίου δεν πρέπει να πιέσετε το ταίρι σας για να δεχτεί τις απαιτήσεις σας γιατί θα το χάσετε. Στα οικονομικά σας, προσοχή στα υπερβολικά έξοδα και κάντε πιο συνετή διαχείριση των χρημάτων σας. Στον αισθηματικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα δώσετε προτεραιότητα στο ταίρι σας, αφιερώνοντας του περισσότερο χρόνο. Σχέσεις, συνεργασίες και οικονομικά θέματα θα μπορέσετε τώρα να τα διαχειριστείτε υπέρ σας με τον καλύτερο τρόπο.

Υδροχόος
Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο προκειμένου να προωθήσετε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Θα εισπράξετε των θαυμασμό των συνεργατών αλλά και των ανωτέρων σας. Να ξέρετε ότι έρχονται, για να σας ανανεώσουν και όχι για να σας βλάψουν, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, να ξέρετε ότι ο μόνος τρόπος για να απελευθερωθείτε από το παρελθόν είναι να χαλαρώσετε και να βρείτε την χαμένη σας αυτοπεποίθηση. Στον επαγγελματικό σας τομέα θα αντιμετωπίσετε ορισμένες δυσκολίες και δεν πρέπει να κάνετε πίσω αντιθέτως εμπιστευτείτε τις δικές σας δυνάμεις και προχωρήσετε σιγά – σιγά.

Ιχθείς
Η επαγγελματική σας σταδιοδρομία θα παρουσιάσει ανοδική πορεία, καθώς θα αρχίσετε να βλέπετε τους στόχους σας να πραγματοποιούνται. Ίσως να νιώσετε την ανάγκη να εκδηλώσετε συναισθήματα και σκέψεις στον σύντροφο σας ή σε κάποιον φίλο σας. Μόνο με προγραμματισμό και πειθαρχημένη εργασία, θα καταφέρετε να προχωρήσετε μπροστά και να κερδίσετε την εκτίμηση των συνεργατών σας. Στα οικονομικά σας φτιάξτε ένα πρόγραμμα με τα έσοδα και τα έξοδα σας για να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού και να μην χαλάσετε τις ισορροπίες που με τόσο κόπο έχετε φτιάξει. Στον ερωτικό τομέα όσοι από εσάς έχετε μια σοβαρή σχέση ίσως αρχίσετε να σκέφτεστε ότι πρέπει πλέον να αναλάβετε σοβαρές ευθύνες.

Πηγή: zodia123.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...