Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Χάρης Ρώμας: Δεν μπορεί κάποιο παιδί να γίνει μιμητικά ομοφυλόφιλο

«Δεν μπορείς να επηρεάσεις ένα νέο παιδί να κάνει κάτι που δεν είναι η φύση του να το κάνει»


Για την προσωπική του ζωή αλλά και για τα δημοσιεύματα που τον ενόχλησαν, τα οποία υποστήριζαν ότι ο ίδιος είναι φορέας του AIDS μίλησε ο Χάρης Ρώμας, καλεσμένος στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, «Αννίτα SOS», το απόγευμα του Σαββάτου. 


«Μπήκα στη διαδικασία να εξηγήσω, γιατί πιθανώς να υπάρχει μερίδα του κόσμου που επηρεάζεται. Ο κόσμος αρέσκεται στο να γνωρίζει τέτοια πράγματα και μια πολύ μεγάλη μερίδα του Τύπου αρέσκεται στο να κάνει νούμερα τηλεθέασης, σκαλίζοντας τέτοιες πικάντικες ιστορίες που ξέρουν ότι θα προσελκύσουν τη προσοχή του κόσμου. Αναγκάστηκα να απαντήσω σε κάποια πράγματα γιατί βιαίως ειπώθηκαν ή δημοσιεύτηκαν τα οποία δεν ήταν και ακριβή, αφενός και αφετέρου αυτά που μπορεί να πλησίαζαν κάποια πραγματικότητα έπρεπε να μπουν στη θέση τους», εξήγησε ο Χάρης Ρώμας σχετικά με τα δημοσιεύματα που αφορούσαν την προσωπική του ζωή.

Όσο για τις σεξουαλικές επιλογές και το κατά πόσο «επηρεάζονται» οι νέοι; «Δεν υπάρχει περίπτωση να ακολουθήσει κάποιος έναν δρόμο ερωτικής επιλογής, αν δεν το θέλει πραγματικά. Δεν μπορείς να του το "μάθεις" ή κάποιος να το κάνει μιμητικά. Αν δεν σε σπρώχνει η φύση σου, στην πορεία, αν δεν το θέλει το κορμί σου και το "είναι" σου, δεν μπορείς να ακολουθήσεις έναν δρόμο. Δεν μπορείς να επηρεάσεις ένα νέο παιδί να κάνει κάτι που δεν είναι η φύση του να το κάνει», ειπε ο ηθοποιός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...