Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Η Ελένη Τζώρτζη για τον Φιλιππίδη: Μιλάει αυτός για ευγένεια; Γελάνε κι οι πέτρες

Τα όσα είπε γι΄αυτήν στο πρωινό του ΑΝΤ1 ήταν άκρως βαριά. Η ίδια δεν είχε σκοπό να ασχοληθεί, αλλά ρωτήθηκε και έδωσε την απάντηση της στον ηθοποιό για τα όσα της καταλόγισε λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι δεν την πολυνοιάζει αν την είπε αγενή ο Φιλιππίδης και πως «γελάνε κι οι πέτρες».


Όπως αναφέρει στο FThis.gr που επικοινώνησε μαζί της, όλα ξεκίνησαν από μια ανάρτηση της ίδιας στο Facebook, όπου είχε γράψει ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε κάνει παρατήρηση σε θεατή επειδή έτρωγε πατατάκια την ώρα που υποδυόταν το ρόλο του και είχε πει ότι ο σεβασμός κερδίζεται δεν απαιτείται. Μάλιστα, ο ηθοποιός την είχε πάρει τηλέφωνο και την είχε απειλήσει με μήνυση.

«Δεν είχα καταλάβει σε ποιον θα έκανε μήνυση. Σε εμένα που έκανα ένα σχόλιο ή στην εφημερίδα που ανέφερε το συμβάν; Μάλιστα μου είχε πει τότε πως εκτιμά πολύ την δουλειά και την γνώμη μου, κάτι που όπως κατάλαβα σήμερα από τα λεγόμενά του, δεν ισχύει. Με πήρε δηλαδή να με επιπλήξει που είπα την γνώμη μου; Ποιος; Ο Πέτρος ο Φιλιππίδης; Γελάνε και οι πέτρες».

Όσον αφορά τη δήλωση του ηθοποιού ότι τον είχε παρακαλέσει να την πάρει στο θίασο τονίζει ότι «Έχω συνεργαστεί μία φορά με τον Πέτρο Φιλιππίδη, πριν πολλά χρόνια στο θέατρο, σε μια αριστοφανική παράσταση. Ο κύριος Φιλιππίδης με είχε βρει ήδη στον θίασο όταν ήρθε. Αν εννοεί ότι μου επέτρεψε ως πρωταγωνιστής να συνεχίσω να υπάρχω στον θίασο και μετά την δική του προσθήκη, τι να πω... Σε όλη μου την καριέρα πήγαινα σε ακροάσεις κι έπαιρνα ρόλους γιατί το άξιζα, δεν ζήτησα ποτέ καμία χάρη από κανέναν και δεν είχα και γνωριμίες για να παίρνω δουλειές».

Και ολοκληρώνει δείχνοντας ότι δεν την αφορά τα όσα της καταλόγισε ο ηθοποιός: «Από το πρωί μου τηλεφωνούν δημοσιογράφοι και μου ζητούν να απαντήσω σε όσα είπε ο Πέτρος Φιλιππίδης για εμένα. Μου έδωσε μια δημοσιότητα την οποία δεν αποζητούσα. Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι αυτός που είναι. Μιλάει εκείνος για ευγένεια; Να έλεγε ο Γιώργος ο Μιχαλακόπουλος που εκτιμώ βαθύτατα και είναι γλυκύτατος άνθρωπος ότι είμαι αγενής, να το σκεφτώ και να στεναχωρηθώ. Να μου το πει ο Πέτρος Φιλιππίδης; Από το πρωί γελάω!».

Ο Πέτρος Φιλιππίδης καταφέρεται εναντίον συναδέλφου: Μία αγενέστατη, είχα θυμώσει


Καλεσμένος στο πρωινό του ΑΝΤ1, ο Πέτρος Φιλιππίδης έφερε στο νου του ένα περιστατικό με μια συνάδελφο, με την οποία διαφώνησαν κάποια στιγμή και επί της ουσίας αναίρεσε την υποκριτική της ικανότητα, αφού την κατονόμασε λέγοντας «Συνάδελφος, τέλος πάντων».

Μάθημα περί σεβασμού έκανε ο Πέτρος Φιλιππίδης και περιέγραψε ένα σκηνικό με την ηθοποιό Ελένη Τζώρτζη: «Αυτό που δεν καταλαβαίνουν είναι ότι είμαστε μια εποχή αποκαθήλωσης. Που θέλουν κυρίως οι συνάδελφοι να αποκαθηλωθούν τα είδωλα. Διαβάζω καμιά φορά στα social media...οι πρώτοι που κράζουν είναι οι συνάδελφοι.  Αυτό είναι τραγικό» είπε ο ηθοποιός και συνέχισε με έντονο ύφος.

«Δηλαδή, ήταν μια συνάδελφος πέρυσι με ένα περιστατικό που είχε γίνει και έλεγε "ο σεβασμός δεν απαιτείται κερδίζεται". Όχι, ο σεβασμός απαιτείται, δεν κερδίζεται. Γιατί να τον κερδίσω το σεβασμό τον απαιτώ. Όταν εγώ ανεβαίνω στη σκηνή...ξέρει ο κόσμος πως παίζω, δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω καμία έκπτωση. Το απαιτώ λοιπόν. Αυτό το λένε τώρα συνάδελφοι που σε παρακαλάνε να τους πάρεις στη δουλειά, έτσι. Αυτό ήταν με μία συνάδελφο... Ελένη Τζώρτζη, με την οποία είχα θυμώσει πάρα πολύ. Μια αγενέστατη συνάδελφος, η οποία τώρα άστο εντάξει... Συνάδελφος, τέλος πάντων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...