Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Κατσούλης: Η απόλυση της Κατερίνας Καραβάτου από τον ALPHA ήταν ανήθικη

Στην απόλυση της συζύγου του, Κατερίνας Καραβάτου από τον ALPHA, αλλά και στα κοινά επαγγελματικά τους σχέδια, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του ο Κρατερός Κατσούλης.

Μιλώντας στο περιοδικό «ΕΓΩ Weekly» και αναφερόμενος στην απόλυση της Κατερίνας από τον ALPHA είπε: «Δεν ήταν λάθος. Ήταν ανήθικο. Λάθος είναι να παρκάρω τη μηχανή μου εκεί που αναγράφει η σηματοδότηση 'Απαγορεύεται το παρκάρισμα'. Το να απολύσεις μια γυναίκα και όλους τους συνεργάτες μιας εκπομπής χωρίς καμία προειδοποίηση, σε μία εποχή που δεν αφήνεις το περιθώριο να κάνει κάτι άλλο, ενώ παράλληλα βρίσκεται λίγες μέρες πριν γεννήσει, είναι ανήθικο. Αυτή η λέξη εκφράζει την απόλυσή της».

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «η Κατερίνα δεν είναι η μοναδική γυναίκα που της συνέβη αυτό. Απλώς, επειδή έκανε μια δουλειά που είχε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της, ακούστηκε. Υπάρχουν χιλιάδες Ελληνίδες που το έχουν υποστεί».

Ο ηθοποιός απάντησε και στις φήμες που τον θέλουν από την ερχόμενη σεζόν να αναλαμβάνει μαζί με τη σύζυγό του την παρουσίαση πρωινής εκπομπής. «Επίσημη πρόταση δεν έχει γίνει. Έχουν υπάρξει συζητήσεις. Είναι μια ιδέα που μας φαίνεται ενδιαφέρουσα, αν και εφόσον είναι μία εκπομπή που θα μπορούσαμε να την υπερασπιστούμε και οι δύο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...