Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

«Φαρμακερή» Θεοδωρίδου για Σφακιανάκη: Δεν επιλέγει πάντα ο Νότης

Η Νατάσα Θεοδωρίδου κάνει ένα δυναμικό μπάσιμο και με συνέντευξη της σε ραδιοφωνική εκπομπή του Love Radio παίρνει θέση για το θέμα με το Νότη Σφακιανάκη και την ατάκα του ότι αυτός διαλέγει με ποιον θα τραγουδήσει και όχι άλλοι αυτόν και του «πετάει το γάντι».


«Δεν θα επέλεγα να δουλέψω με τον Νότη. Έχουμε δουλέψει μαζί , το 1998 και γιατί δεν θα το επέλεγα. Υπάρχουν και κάποιοι συνάδελφοι με τους οποίους δεν θα ήθελα να ξαναδουλέψω μαζί τους. Δεν επιλέγει πάντα ο Νότης. Να που δεν είναι έτσι πάντα σε αυτήν τη ζωή…»  είπε η Νατάσα και η δήλωση της αναμένεται να συζητηθεί και σίγουρα ο Νότης δε θα την αφήσει αναπάντητη.


Δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στα νέα αστέρια της νύχτας, την Πάολα και τον Παντελίδη: «Πολύς λόγος έχει γίνει για αυτά τα παιδιά. Δεν μου αρέσει να κρίνω και το ξέρεις. H Πάολα είναι πολύ καλή τραγουδίστρια και είναι συνεπής. Υπηρετεί ένα είδος και είναι συνεπής. Είναι χαμηλών τόνων, δεν εκτίθεται πολύ. Μέσα στο χρόνο ακόμα υπάρχει, βγάζει τα τραγούδια της, τα αγαπάει ο κόσμος και προχωράει. Είναι αυθεντική. Για τον Παντελίδη δεν μπορώ να σου πω πολλά, γιατί είναι πολύ καινούργιος. Βλέπω ότι τα τραγούδια του τα αγαπάει ο κόσμος πάρα πολύ και έχει φοβερή επιτυχία. Του εύχομαι να συνεχίσει να παράγει καλό έργο και να έχει όση επιτυχία μπορεί. Αυτό το κρίνει ο χρόνος».

Όσον αφορά το γιατί αρνήθηκε να συμμετάσχει στο «The Voice»; «Δεν βρήκα ποτέ τον λόγο να υπάρχω εκεί. Δεν θα μπορούσα να είμαι σε μια καρέκλα και να κρίνω κάποιον. θεωρώ ακόμα τον εαυτό μου νέο για να πω ότι έχω μια εμπειρία τρομερή. Και τα τέσσερα παιδιά που είναι εκεί είναι νέα. Εγώ δεν θα μπορούσα να το κάνω. Καταρχήν, με νευριάζει η υπερβολή. Έχεις απέναντί σου ένα παιδάκι το οποίο τρέμει σαν ψάρι. Τι του λες τώρα "τι φωνάρα είσαι εσύ"; Πες έχεις μια καλή βάση η οποία μπορεί ίσως… Δεν μου αρέσει να εξυπηρετώ συμφέροντα άλλων. Υπάρχει ένα κανάλι, το οποίο έχει ένα προϊόν, το οποίο πρέπει να πουληθεί. Εγώ πρέπει να πάω εκεί, να εξυπηρετήσω αυτό το συμφέρον και να έχω ένα παιδάκι απέναντί μου που στα μάτια του φαίνεται η αγωνία και το όνειρο και να γελάω. Δεν διαφωνώ με αυτούς που το κάνουν. Μιλάω για μένα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...