Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Νίκος Καρβέλας- Αννίτα Πάνια: Μαζί και ερωτευμένοι παντού!

Ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια εκμεταλλεύτηκαν τον καλό καιρό και πήγαν για καφέ και ψώνια σε μια βόλτα αποκλειστικά για δυο! 


Μπορεί να μετράνε αισίως 8,5 χρόνια σχέσης και τέσσερα χρόνια γάμου ,αλλά όπως φαίνεται ο έρωτας τους  δεν έχει πέσει ούτε στιγμή στην ρουτίνα. 

Ο λόγος δεν είναι μόνο ο 6χρονος γιος τους Αντρέας, τον οποίο λατρεύουν αλλά και το αντισυμβατικό και εντελώς ροκ στυλ που από την φύση τους έχουν και οι δυο. Αυτό τους ένωσε από την πρώτη στιγμή και τους έχει δώσει τον τίτλο «το πιο εναλλακτικό ζευγάρι της showbiz». Εκείνος την έχει αφιερώσει ένα τραγούδι που είχε το όνομά της σε παλιότερο δίσκο του και εκείνη σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της έχει δηλώσει «ο Νίκος είναι το πιο γοητευτικό πλάσμα που έχω γνωρίσει. Είμαι ευτυχής που τον γνώρισα, που τον παντρεύτηκα και που τον έκανα πατέρα του παιδιού μου».

Αυτήν την περίοδο, η ξανθιά παρουσιάστρια δεν πετάει μόνο στα προσωπικά αλλά και στα επαγγελματικά της, αφού ετοιμάζει το επόμενο τηλεοπτικό της χτύπημα με την παρουσίαση ενός βραδινού show. Η εκτίμηση του γενικού διευθυντή του Alpha Τζόνι Καλημέρη προς το πρόσωπό της δεν είναι τυχαία, αφού στο παρελθόν την έχει αποκαλέσει «κορυφαία τηλεοπτική περσόνα». Μέχρι να βγει στον αέρα το καινούργιο format, το ζευγάρι φροντίζει να εκμεταλλεύεται τον ελεύθερο χρόνο του, αφού είναι γνωστό πως τόσο ο τραγουδιστής όσο και η παρουσιάστρια όταν πέφτουν με τα μούτρα στη δουλειά, αφιερώνονται σ’ αυτό που κάνουν 100%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...