Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Ο Λεωνίδας Καβάκος κατακεραυνώνει τα talent shows και αμφισβητεί τον Φραγκούλη!

Για την καριέρα του, τα talent shows στην Ελλάδα αλλά και τον Μάριο Φραγκούλη μίλησε ο Λεωνίδας Καβάκος, ο Έλληνας βιολονίστας, ο οποίος είναι υποψήφιος για βραβείο Grammy στην κατηγορία της Καλύτερης Ερμηνείας Μουσικής Δωματίου/Μικρού Συνόλου.


«Τα νέα παιδιά σήμερα θέλουν τη γρήγορη και εύκολη φήμη και το χρήμα και τη δόξα. Θεωρώ ότι είναι μια πλάνη. Όπως το να πηγαίνω σε ένα reality επειδή θέλω να με μάθει ο κόσμος. Αυτό θεωρώ ότι είναι φθηνό, τελείως δεύτερο και με λυπεί» λέει στην κάμερα της εκπομπής «Μελέτησέ το», ενώ σχολιάζει τον Μάριο Φραγκούλη, τον Στέφανο Κορκολή αλλά και τον Παντελή Παντελίδη.

«Απ' όσο γνωρίζω ο Μάριος Φραγκούλης δεν τραγουδά κλασσική μουσική», λέει ενώ για τον Κορκολή προσθέτει: «Ξέρω ότι είχε μια κλασσική παιδεία αλλά δεν νομίζω ο δρόμος που επέλεξε ότι έχει καμία σχέση με τη μουσική που βρίσκομαι εγώ». Όσο για τον Παντελής Παντελίδης είπε: «Δεν έχω ακούσει δυστυχώς ή ευτυχώς –δεν γνωρίζω-, αλλά δεν θα πρέπει να καθορίζουμε την ελληνική μουσική, ως μόνο αυτό το οποίο εμείς ξέρουμε».


Πηγή: http://www.gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...