Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Kι όμως το πάθος του Μέμου Μπεγνή είναι να κατασκευάζει κουκλόσπιτα!


Το πάθος του αποκάλυψε ο ηθοποιός Μέμος Μπεγνής στην εφημερίδα Real Life. Ο γνωστός ηθοποιός φτιάχνει μόνος του κουκλόσπιτα!


 "Αυτό το σπίτι είναι το καταφύγιο μου, έχει θετική ενέργεια και αντιπροσωπεύει το παιδί ποτέ δεν έπαψε να υπάρχει μέσα μου. Έτσι, παίζω με την ψυχή μου όταν βρίσκομαι εδώ, καθώς το χόμπι μου είναι η κατασκευή κουκλόσπιτων και παζλ!

Ίσως κάποιοι βιαστούν να πουν πως είναι μια κοριτσίτικη ασχολία. Δεν είναι έτσι! Αντίθετα, μιλάμε για ένα αφάνταστα δύσκολο χόμπι, ειδικά για μένα που είμαι απαιτητικός και φιλόδοξος και ονειρεύομαι, π.χ να φτιάξω τον Πύργο της Βαβέλ, ένα από τα πιο περίπλοκα παζλ με 9.000κομμάτια."


Στο σαλόνι του δεσπόζει ένα διώροφο κουκλόσπιτο που έφτιαξε ο ίδιος, " Προκείται για μια μικρογραφία κανονικής κατασκευής...Μιλάμε για μια φοβερά ξεθεωτική, μπελαλίδικη δουλειά ατελειώτων, που όμως εμένα με ηρεμεί και με χαλαρώνει. Το ίδιο όμορφα νιώθω όταν φτιάχνω πίνακες με παζλ αμέτρητων κομματιών."

Ο Μέμος Μπεγνής στις 20 Νοεμβρίου θα ανέβει στην κεντρική σκηνή του Κρατικού Θεατρού Βορείου Ελλάδος για το, Γλυκό πουλί της νιότης" και αμέσως μετά θα αναχωρήσει για Λος ΄Αντζελες, για να πρωταγωνιστήσει στο έργο που βασίζεται στην πολυτάραχη ζωή του Γιάννη Σαχτούρα. " Τhe Million Dollar Date" 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...