Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Ποιος είναι ο πιτσιρικάς ηθοποιός Έρως Βλάχος που προτιμούν οι μεγάλοι σκηνοθέτες του Χόλιγουντ



Είναι μόλις 18 χρονών και όμως φαίνεται πως έχει κατακτήσει ήδη πολλούς μεγάλους σκηνοθέτες του Χόλιγουντ. Έτσι εξηγείται το ότι παρά το νεαρόν της ηλικίας του έχει ήδη συμμετάσχει στην επιτυχημένη παραγωγή «Game of Thrones», στην ταινία «Αννα Καρένινα», ενώ έχει πρωταγωνιστήσει στη σειρά «Da Vinci's Demons».

Ο Έρως Βλάχος γεννήθηκε στο Λονδίνο στις 13 Ιανουαρίου του 1995 και είναι Ελληνοβρετανός ηθοποιός με αγάπη στα lego και το ποδόσφαιρο. Ο πατέρας του, ο Σπύρος Βλάχος, κατάγεται από τις Φιλιάτες και η μητέρα του Terry Davy από την Βρετανία.

Το καλοκαίρι του 2008, σε ηλικία 13 ετών, έγραψε και έπαιξε σε δικό του έργο στο Edinburgh Festival Fringe ενώ λίγο αργότερα απέκτησε το δικό του σατιρικό σόου στο Radio London και εμφανιζόταν CBBC Extra.


Όπως αναφέρει το ellines.com, ο 'Ερως είναι πολύ ενεργός στο twitter και διατηρεί προσωπική ιστοσελίδα, όπου μεταφέρει γεγονότα από τη ζωή του στους θαυμαστές του. Στη σειρά «Da Vinci's Demons», ο Έρως υποδύεται τον Nico Machiavelli, ο οποίος θεωρείται ο πατέρας της σύγχρονης πολιτικής θεωρίας, αλλά και της μηχανορραφίας. Ωστόσο έγινε γνωστός ως Cyril Gray στην ταινία «Nanny McPhee and the Big Bang», ενώ έκτοτε έχει συμμετάσχει σε αρκετές σειρές.


Όσο για την Ελλάδα, επισκέπτεται συχνά τον τόπο καταγωγής του πατέρα του στις Φιλιάτες για να δει συγγενικά πρόσωπα. Όπως δήλωσε στο Greekreporter: «Επισκέπτομαι με δόσεις την Ελλάδα, πετάγομαι για να δω τους παππούδες μου και τα ξαδέρφια μου, αλλά και για να μαυρίσω κάπως, ώστε να μην δείχνω σαν βαμπίρ όταν θα επισκεφτώ και την υπόλοιπη οικογένεια στην Ελλάδα».


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...