Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Αρης Σερβετάλης: Φασίστες δεν είναι μόνο οι Χρυσαυγίτες, είναι και οι πολιτικοί που πορεύτηκαν και πορεύονται στην απόλυτη διαπλοκή

Τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής σχολίασε σε συνέντευξή του ο Αρης Σερβετάλης. Ο ηθοποιός επεσήμανε πως η δράση της οργάνωσης ήταν γνωστή πριν μπει στη Βουλή, αλλά υπογράμμισε πως δεν είναι μόνο τα μέλη της φασίστες.

«Τους ξέρουμε χρόνια, δεν τους μάθαμε τώρα που μπήκαν στη Βουλή και ξεσάλωσαν. Αναρωτιέμαι, όμως, αν η πολιτική κατάσταση όλων αυτών των χρόνων δεν κρύβει κι αυτή ένα είδος φασισμού», είπε ο Αρης Σερβετάλης μιλώντας στην εφημερίδα Real.

«Μήπως δεν είναι βία η προφανής ανειλικρίνεια των πολιτικών όλων των κομμάτων, όλων όσοι άλλα λένε κι άλλα κάνουν, όσων δρουν ανεξέλεγκτα εις βάρος μας επειδή βρέθηκαν σε μια καρέκλα κι απέκτησαν μεγάλο κοινό;», αναρωτήθηκε ο ηθοποιός, που πρόσθεσε πως φασίστες δεν είναι μόνο οι Χρυσαυγίτες.

«Φασιστική είναι και η νοοτροπία όσων -των πολιτικών κι όχι μόνον- πορεύτηκαν και πορεύονται μέσα στην απόλυτη διαπλοκή, θεωρώντας εαυτούς προνομιούχους. Ολων εκείνων που μας κουρδίζουν καθημερινά για να μας ομαδοποιήσουν σ' ένα μαντρί και να μας ελέγχουν. Το γεγονός ότι πιάστηκαν ένα - δύο άτομα μέσα σ' ένα καθ' όλα διεφθαρμένο οικοδόμημα είναι απλώς στάχτη στα μάτια», συμπλήρωσε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...