Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Η Ναταλία Γερμανού «κλείνει» τα στόματα σε όσους μιλούν αρνητικά για τη σχέση της με τον Μάνο Ιωάννου.


«Δεν είναι ανηθικότητα να είσαι με έναν νεότερο άντρα»!


Λίγο πριν κάνει τη νέα αρχή κάτω από την τηλεοπτική στέγη του Ant1, η Ναταλία Γερμανού μιλά για όλους και για όλα και φωτογραφίζεται για το περιοδικό “Hello!”. Πιο χαρούμενη και ανανεωμένη, αποκαλύπτει πόσο όμορφα περνά στη νέα της σχέση με τον νεαρό ηθοποιό Μάνο Ιωάννου, μιλά για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και για το παιχνίδι της τηλεόρασης.

“Όταν ζεις ένα μεγάλο έρωτα, είναι άκομψο να μιλάς για τον προηγούμενο”, δηλώνει χαρακτηριστικά και απαντά σε όσους κάνουν κριτική στη σχέση της με τον Μάνο Ιωάννου που είναι νεότερός της: “Δεν έχω κάνει ποτέ σχέση για οικονομικό συμφέρον, δεν έκανα ποτέ σχέση με εργοδότη μου, δεν μπήκα ποτέ ανάμεσα σε παντρεμένο ζευγάρι για να το χωρίσω. Για μένα αυτά είναι ανηθικότητες, όχι το να είσαι με έναν νεότερο άντρα επειδή το θέλετε και οι δυο”.

Μιλώντας για το παιχνίδι της τηλεθέασης αναφέρει: “Ο χρόνος έχει αποδείξει ότι δεν έχει σημασία αν ξέρεις να παίζεις καλά το παιχνίδι της τηλεόρασης, αλλά αν ο κόσμος σε θεωρεί δικό του παίχτη”.


Όσο για τη νέα αρχή στο κανάλι του Αμαρουσίου, η Ναταλία λέει χαρακτηριστικά: “Θέλω όσο τίποτα αυτή η νέα αρχή να μου φέρει την αποδοχή του κόσμου. Δεν πρόκειται για ανασφάλεια, για επιβεβαίωση, αλλά για λαχτάρα για δικαίωση”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...