Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Δεν βλέπω τη Νάντια Μπουλέ να παντρεύεται σύντομα!»

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιαστής μιλώντας με τον καλό του φίλο και συμπαραγωγό, Σταμάτη Ντιν Νταν Ντον στον αέρα της ραδιοφωνικής τους εκπομπής αναφέρθηκε- με χιουμοριστική διάθεση - στην πρώην σύντροφο του Νάντια Μπουλέ

Στη ραδιοφωνική εκπομπή «The Mappes show» ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Σταμάτης Ντιν Νταν Ντον ξεκίνησαν μία γενική συζήτηση σχετικά με την οικογένεια και την απόκτηση παιδιών. Ο 33χρονος παρουσιαστής, Δημήτρης Ουγγαρέζος ανέφερε πως ιδανικά θα ήθελε μέχρι τα 35 – 36 του χρόνια να έχει αποκτήσει ένα παιδί. Αν όμως δεν τα έχει καταφέρει μέχρι τότε, θα φροντίσει πριν φτάσει  τα 40, να πείσει μία φίλη του να γίνει η μητέρα των παιδιών του.

«Αν φτάσω 39 και δεν τα έχω καταφέρει θα πάω στη Νάντια, που είναι και η πρώτη μεγάλη μου σχέση, και την ξέρω και από την καλή και από την ανάποδη, και από την ανάποδη, λέω, και θα της ζητήσω να κάνουμε ένα παιδί», είπε στον άερα της εκπομπής, προκαλώντας τα πειράγματα των συμπαρουσιαστών του. Στο ίδιο χαλαρό κλίμα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος συνέχισε λέγοντας:
«Ξέρεις τι παιδιά βγάζουμε εμείς στο Ουγγαρέζικο; Μόνο αγόρια, όλοι ψηλοί και μελαχρινοί».

Το καλύτερο όμως το άφησε για το τέλος! Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μιλώντας για την πρώην σύντροφο του Νάντια Μπουλέ είπε πως εκείνη δεν θα του αρνηθεί γιατί -όπως είπε- η ξανθιά παρουσιάστρια του χρωστάει πολλά καθώς επίσης και ότι δεν «τη βλέπει» να παντρεύεται σύντομα.

Διαβάστε περισσότερα στο www.peoplegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...