Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ VIDEO - Miley Cyrus: Η απόλυτη μετάλλαξη

Δεν λέει να κοπάσει ο σάλος από την εμφάνιση της 21χρονης στα βραβεία MTV


Ακόμα να κοπάσει ο σάλος που έχει προκληθεί από την εμφάνιση της Miley Cyrus στα μουσικά βραβεία του MTV την Κυριακή! Οι άσεμνες κινήσεις, τα εσώρουχα από λάτεξ και τα γλωσσόφιλα σόκαραν τόσο το κοινό όσο και τους τηλεθεατές, ενώ το κανάλι έχει γίνει δέκτης πολλών παραπόνων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το Τηλεοπτικό Συμβούλιο Γονέων (Parents Televison Council) έχει εξαπολύσει δριμεία επίθεση κατά του MTV για το περιεχόμενο των φετινών VMA κυρίως για την εμφάνιση της Miley Cyrus , η οποία, σύμφωνα με την οργάνωση, κακώς και παραπλανητικά παρουσιάστηκε ως κατάλληλη για το κοινό από 14 χρονών και πάνω. Η οργάνωση κατηγορεί το MTV, το οποίο παρακολουθούν κυρίως teenagers, ότι προβάλλει σεξουαλικές εικόνες και πρότυπα σε ανήλικους. "Αυτό είναι απαράδεκτο" δήλωσε σε ανακοίνωσή του ο διευθυντής της Οργάνωσης Dan Isett.

Αυτό πάντως που σοκάρει πολλούς αναφορικά με τη Miley Cyrus, είναι η όλη της πορεία καθώς από Χάνα Μοντάνα της Disney και ίνδαλμα για πολλά μικρά παιδιά, έχει εξελιχθεί σε νεαρή performer με σχεδόν πορνογραφικές εμφανίσεις και άσεμνα σόου.

Η Miley γεννήθηκε στις 23 Νοεμβρίου 1992. Αν και η πρώτη της εμφάνιση έγινε το 2003 στην ταινία "Big Fish" του Tim Burton, η Σάιρους έγινε διάσημη αφότου η σειρά "Χάνα Μοντάνα" έκανε ντεμπούτο τον Μάρτιο του 2006. Aκολουθώντας την επιτυχία της σειράς, άρχισε να ηχογραφεί soundtrack που πούλησαν σαν τρελά.

Τον Δεκέμβριο του 2007 η νεαρή μπήκε στη 17η θέση του Φορμπς με τους 20 πιο πλούσιους σούπερσταρ κάτω των 25 ετών με ετήσιο εισόδημα 3,5 εκατ. δολλάρια.

Το 2008 δοκίμασε την τύχη της στον κινηματογράφο με την ταινία "Hannah Montana & Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert" αλλά και σόλο άλμπουμ.

Εκτοτε συνέχισε την καριέρα της με ταινίες και άλμπουμ ενώ φέτος ήταν η γυναίκα καλλιτέχνης με τις περισσότερες υποψηφιότητες στα VMA's.

Ωστόσο κάθε της εμφάνιση είναι πιο προκλητική από την προηγούμενη και πολλοί αναρωτιούνται αν στα 21 της κάνει έτσι, τότε τι θα ακολουθήσει;

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...