Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Emily DiDonato: Σέξι και ανερχόμενη

Πριν από μερικούς μήνες η DiDonato απασχόλησε τον αμερικανικό tabloid Τύπο με τη σχέση της με τον Αμερικανό ηθοποιό Jake Gyllenhaal, με τον οποίο χώρισε πολύ γρήγορα


Η καριέρα της απογειώθηκε όταν το 2010 έγινε το πρόσωπο του αρώματος Acqua Di Gioia του γνωστού οίκου Armani.  Από τότε εμφανίζεται συνέχεια στις σελίδες των περιοδικών που δεν σταματούν να της κάνουν προτάσεις για να φωτογραφηθεί.

Ο λόγος για την καλλονή Emily DiDonato, η οποία έγινε γνωστή  ως πρόσωπο του οίκου Guess, το 2009, και από τις διαφημίσεις των καλλυντικών Maybelline New York. Η DiDonato γεννήθηκε στις 24 Φεβρουαρίου 1991 στη Νέα Υόρκη και περπάτησε πρώτη φορά στα catwalks το 2009 στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης, όπου χαρακτηρίστηκε από τους ανθρώπους της γερμανικής «Vogue» ως η «top newcomer».

Πριν από μερικούς μήνες η DiDonato απασχόλησε τον αμερικανικό tabloid Τύπο με τη σχέση της με τον Αμερικανό ηθοποιό Jake Gyllenhaal, με τον οποίο χώρισε πολύ γρήγορα. Η φωτογράφηση που ακολουθεί είναι από το γερμανικό περιοδικό «Interview» του Σεπτεμβρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ 11 SEXY ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ  Emily DiDonato

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...