Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Σταύρος Νικολαϊδης: Πότε ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας;

Ο Σταύρος Νικολαϊδης ετοιμάζεται ν' ανέβει τα σκαλιά της εκκησίας. Ο ηθοποιός αποκαλύπτει στο Λοιπόν πότε και πως θα γίνει αυτό, αλλά και πως έκανε στην αγαπημένη του την πρόταση γάμου. 

"Έχουμε προγραμματίσει το γάμο μας μέσα στο 2014. Είμαι παραδοσιακός τύπος και θα τον κάνω στο χωριό της γυναίκας μου, στην ορεινή Ναυπακτία, με αρνιά και κλαρίνα. Την πρόταση της την έκανα από πέρυσι το καλοκαίρι, τότε της έδωσα το δαχτυλίδι", δήλωσε ο ηθοποιός και συνέχισε:

"Το καλοκαίρι του 2012 έκλεισα ένα διήμερο σε ένα υπέροχο ξενοδοχείο, με πρόφαση τα γενέθλιά μου, στις 25 Ιουλίου, έξω από το Ναύπλιο. Το ξενοδοχείο θύμιζε κάστρο. Έκλεισα για δυο μέρες μια σουίτα με ιδιωτική πισίνα. Όπως ήμασταν στην πισίνα και την έκανα βόλτα με το στρώμα, είχα το δαχτυλίδι στην τσέπη του μαγιό μου και διακριτικά το έριξα μέσα στην πισίνα. "Ωχ κάτι γυαλίζει κάτω", της λέω, "για βούτηξε να το πάρεις". Κι εκείνη μου είπε: "Λες να είμαστε τόσο τυχεροί και να βρήκαμε δαχτυλίδι;". Στην αρχή δεν το κατάλαβε, αλλά όταν είδε ότι ήταν μονόπετρο, το συνειδητοποίησε και άρχισε να καταλαβαίνει τι γίνεται. Άρχισε να γελάει και να κλαίει ταυτόχρονα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...