Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Άννα Βίσση: Η νέα φωτογραφία με την κόρη της και τα tweets της

«Δεν μιλάω για τραγούδια δεν κάνω πρόβες δεν σκέφτομαι το επόμενο βήμα… Το μόνο που με νοιάζει είναι να πάνε όλα καλά για τη Σοφία»

Είναι στην πιο όμορφη, ευτυχισμένη, αλλά και «παράξενη» -όπως η ίδια την χαρακτηρίζει- φάση της. Όλα αυτά λίγες μέρες πριν η κόρη της γεννήσει τον μικρό Νικόλα.

Η τραγουδίστρια βρίσκεται εδώ και καιρό στη Νέα Υόρκη, συντροφιά με τη μοναχοκόρη της, θέλοντας να σταθεί δίπλα της σε όλη αυτή την ευλογημένη περίοδο που η Σοφία περνάει.

Οι γνώσεις και οι συμβουλές της είναι πολύτιμες, μια και η ίδια έχει βρεθεί σε αυτή τη θέση, απολαμβάνοντας το θαύμα της μητρότητας.

Η Άννα Βίσση, ενημερώνει τακτικά τους φίλους και θαυμαστές της για το πώς περνάει, θέλοντας να είναι σε άμεση επαφή με όσους την αγαπούν και τη στηρίζουν. Έτσι έκανε και τώρα.

Η ίδια πρώτα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, μια τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της. Και κατόπιν άρχισε τα tweets.

Στο πρώτο έγραψε: «Δεν μιλάω για τραγούδια δεν κάνω πρόβες δεν σκέφτομαι το επόμενο βήμα… Το μόνο που με νοιάζει είναι να πάνε όλα καλά για τη Σοφία».

Και ύστερα από λίγη ώρα ανέβασε ένα ακόμα, στο οποίο έκανε λόγο για τη φάση που η ίδια περνάει τώρα. «Η φάση που περνάω τώρα είναι η πιο παράξενη της ζωής μου... το παιδί σου να περιμένει παιδί; Είναι η πάλη της ευτυχίας με την ανησυχία… ».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...