Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Ντάγκλας-Τζόουνς: Γιατί ο λαμπερός γάμος έγινε κόλαση

Η άσχημη συμπεριφορά του 68χρονου ηθοποιού, οι προσπάθειες της Τζόουνς για επανασύνδεση και η απόφαση για διαζύγιο


Οσοι γνώριζαν από κοντά τον Μάικλ Ντάγκλας και την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, πίστευαν ότι αυτό το ζευγάρι δεν θα χώριζε ποτέ. Η αγάπη τους ήταν αληθινή, τρελαίνονταν ο ένας για τον άλλο. Η σεξουαλική τους ζωή έκανε τους πάντες να ζηλεύουν, αφού σύμφωνα με φίλους τους, δύσκολα μπορούσαν να κρατηθούν ο ένας μακριά από τον άλλο ακόμα και ενώπιον άλλων. Και όμως έπειτα από έναν δεσμό 13 ετών, αποφάσισαν να πουν τέλος κάνοντας πολλούς να αναρωτιούνται γιατί.

Χθες το διάσημο ζεύγος ανακοίνωσε ότι αποφάσισαν να μείνουν ο ένας μακριά από τον άλλο μέχρι να αποφασίσουν τι θα κάνουν με το γάμο τους.

Ο Ντάγκλας επί του παρόντος βρίσκεται σε διακοπές στη νότια Γαλλία, ενώ η Τζόουνς είναι μαζί με τη μαμά της και τα δύο της παιδιά στη Νέα Υόρκη.

Ο 69χρονος ηθοποιός έχει ήδη έρθει σε επαφή με δικηγόρους, ωστόσο αίτηση διαζυγίου δεν έχει κατατεθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση για τον χωρισμό ελήφθη τον Μάιο, μόλις ο Ντάγκλας επέστρεψε από το φεστιβάλ Καννών και σε αυτή οδήγησαν πολλά προβλήματα που είχαν λυγίσει και τους δύο τα τελευταία χρόνια.

Τα σύννεφα άρχισαν να εμφανίζονται όταν ο γιος του Ντάγκλας από τον προηγούμενο γάμο του μπήκε φυλακή για ναρκωτικά, μετά ο ηθοποιός διαγνώστηκε με καρκίνο. Αφού εκείνος έγινε καλά το 2011, άρχισε η κατρακύλα της συζύγου του, η οποία έφτασε να νοσηλευτεί σε ψυχιατρείο με διπολική διαταραχή. Σύμφωνα με κύκλους της οικογένειάς της, τα ψυχολογικά της προβλήματα είχαν να κάνουν με την ασθένεια του άντρα της.

Το τελευταίο διάστημα ο Ντάγκλας έφευγε συνεχώς από το σπίτι. Ολο αποφάσιζε να μείνει μόνος, αλλά επέστρεφε ανησυχώντας για την υγεία της Τζόουνς.

Οι καβγάδες τους αναφέρουν τα αμερικανικά media είναι ομηρικοί. Εκείνος συνήθιζε να την κατηγορεί ότι ποτέ δεν ασχολήθηκε με τον γιο του από τον προηγούμενο γάμο του και ότι ποτέ δεν πήγε να τον δει στη φυλακή. Εκείνη ένιωθε ότι ο Ντάγκλας την έκρινε για τα πάντα και της φέρονταν απαίσια.

Ο Jen Paul, συντάκτης ενός gossip website, που βρίσκεται κοντά στην οικογένεια, λέει για τους δυο τους: «Η κοινή τους ιστορία είναι γεμάτη άγχος, ενοχές και πόνο. Αποφάσισαν πέρσι παρά τα προβλήματα να παραμείνουν μαζί, αλλά τελικά όλο και απομακρύνονται. Είδαν ότι είναι ευτυχισμένοι, όταν δεν είναι μαζί. Ο έρωτας τους δεν υπάρχει πια».

Αλλη πηγή αναφέρει ότι η Κάθριν προσπαθεί να σώσει τον γάμο τους αλλά εκείνος δεν θέλει ούτε να τη βλέπει.

Ακόμα ένας φίλος του ζευγαριού δήλωσε ότι ο Ντάγκλας έχει μετατραπεί σε έναν «κακό γέρο που βρίσκει ό,τι κάνει εκείνη, λάθος. Τσακώνονται επί χρόνια».

Ολα δείχνουν ότι παρά ο γεγονός ότι η απόφαση για διαζύγιο δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί, δύσκολα θα καταφέρει το διάσημο ζευγάρι να μείνει ενωμένο, αφού το γυαλί έχει ραγίσει εδώ και χρόνια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...