Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Στο Φισκάρδο της Κεφαλονιάς ο σχεδιαστής μόδας Valentino

Έφθασε στο νησί το βράδυ της Τετάρτης με τη θαλαμηγό του - Συνέφαγε με τον Ηλία Ψινάκη και άλλους φίλους στο εστιατόριο της Τασίας και έφυγε το πρωί της Πέμπτης


Το Φισκάρδο της Κεφαλονιάς επισκέφθηκε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Valentino, στο πλαίσιο των θερινών του διακοπών. 

Ο Βαλεντίνο έφτασε με τη θαλαμηγό του στο καταπράσινο νησί του Ιονίου το βράδυ της Τετάρτης και αναχώρησε το πρωί της Πέμπτης.

Σύμφωνα με το kefaloniapress.gr ο παγκοσμίου φήμης σχεδιαστής γευμάτισε μαζί με τον Ηλία Ψινάκη και άλλους φίλους του στο εστιατόριο της Τασίας, στο γραφικό χωριό του Φισκάρδου, προκειμένου να δοκιμάσουν τα παραδοσιακά εδέσματα του νησιού.

Ο Valentino, που εκατομμύρια γυναίκες στον κόσμο ονειρεύονται να είχαν ένα φόρεμά του, έφθασε στο εστιατόριο ακριβώς στις 9 το βράδυ, όπως είχε προγραμματιστεί.
 
Από το μενού της Τασίας η παρέα επέλεξε χταποδάκι στα κάρβουνα, σπανακοτυροπιτάκια, άφθονες σαλάτες και ψάρι φαγκρί, ενώ δοκίμασαν και Κεφαλονίτικο κρασί.

Στο τέλος του δείπνου η Τασία του πρόσφερε ένα μπουκάλι Κεφαλονίτικο κόκκινο κρασί και το βιβλίο του Παναγή Δενδρινού (αδελφού της) με σπάνιες φωτογραφίες από το Φισκάρδο.

Ο ίδιος εντυπωσίασε με την ευγένεια, την άνεση και την οικειότητά του με τους ντόπιους κατοίκους, ενώ δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με οποιον του το ζητούσε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...