Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Τζένιφερ Άνιστον: «Σκοπεύω να έρθω σύντομα στην Ελλάδα»



Μέσα στα άμεσα σχέδια της Τζένιφερ Άνιστον είναι να επισκεφτεί τις ρίζες της, την χώρα απ' όπου κατάγεται.


Η ίδια μιλώντας σε ελληνικό περιοδικό, μίλησε για κάθε τι ελληνικό έχει πάνω της. Γυρνώντας τον χρόνο πίσω, η διάσημη ηθοποιός μίλησε για την τελευταία φορά που είχε ταξιδέψει ως την Ελλάδα: 

«Ήρθα στην Ελλάδα πριν από δώδεκα-δωδεκάμισι χρόνια και πήγα στην Αθήνα, στο σπίτι όπου έμενα για ένα χρόνο όταν ήμουν μικρή. Ταξίδεψα και στην Σαντορίνη, ήταν πανέμορφα. Όμως το πιο σημαντικό ήταν ότι επισκέφθηκα την Κρήτη, τις ρίζες μου. Περιγιήθηκσ και στα αρχαία μνημεία της περιοχής. Είδα το σπίτι, ένα μεγάλο αγρόκτημα, όπου γεννήθηκε η γιαγιά μου. Ήταν πολύ συγκινητική εμπειρία.

Σκοπεύω να έρθω σύντομα στην Ελλάδα. Θα είναι ένα ταξίδι που θα μοιραστώ με τον πατέρα μου. Θέλω πολύ να το οργανώσω». Επίσης η Τζένιφερ Άνιστον αποκάλυψε στο people πως έχει κάτι ακόμα που είναι χαρακτηριστικό των Ελλήνων, το γεγονός ότι είναι πολύ φιλόξενη: «Είμαι φιλόξενη, όπως όλοι οι Έλληνες. Θυμάμαι πως, όταν είχε έρθει στην Ελλάδα ο πρώην σύζυγος της φίλης μου Courtney Cox, ο David Arquette του είχα δώσει τα τηλέφωνα των ξαδέλφων μου που ζουν στην Ελλάδα. Τους τηλεφώνησε κι εκείνοι τον πήγαν παντού-όχι μόνο σε αξιοθέατα, αλλά στα καλύτερα εστιατόρια, στα καλύτερα κλαμπ. Γύρισε πίσω ενθουσιασμένος. Έτσι είμαι κι εγώ, μου αρέσει να έρχονται φίλοι στο σπίτι, να τους περιποιούμαι. Θέλω οι καλεσμένοι μου να τρώνε όλο τους το φαγητό, αυτό μάλλον πρέπει να το έχω πάρει από την γιαγιά μου, που με έβαζε να τρώω όοοοολο το φαγητό μου, γι΄ αυτό και ήμουν ένα παχουλό κοριτσάκι. Επίσης, είμαι άνθρωπος που πάντα γελάω δυνατά -χαρακτηριστικό των Ελλήνων. Υπάρχει και κάτι άλλο πολύ ελληνικό πάνω μου, οι καμπύλες μου».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ 10 ΦΩΤΟ ΤΗΣ Jennifer Aniston ΜΕ KAYTA ΜΠΙΚΙΝΙ

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...