Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Δύο μηνών έγκυος η Έλενα Παπαρίζου!!! Πώς προδόθηκε το μυστικό της

Περνάει την καλύτερη στιγμή της ζωής της...Δεν είναι μόνο ο έρωτας που της έχει χτυπήσει την πόρτα και θα την οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας, όπως άλλωστε και η ίδια έχει παραδεχτεί, αλλά ετοιμάζεται να νιώσει την πιο μεγάλη χαρά για μια γυναίκα. 

Δύο μηνών έγκυος η Έλενα Παπαρίζου!!! Πώς προδόθηκε το μυστικό τηςΝα γίνει δηλαδή μητέρα, αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Yes!», η πανέμορφη τραγουδίστρια διανύει τον δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Μπορεί η ίδια αλλά και ο σύντροφός της Ανδρέας Καψάλης να μην αποκαλύπτουν τίποτα, αφού πρέπει να περάσουν οι τρεις πρώτοι μήνες για να «δέσει» το μωρό, αλλά σε επτά μήνες περίπου θα κρατούν αγκαλιά τον καρπό του έρωτά τους...


Η Έλενα και ο Ανδρέας ήθελαν πάρα πολύ να κάνουν ένα παιδί. Μάλιστα η τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε τονίσει: «Έχω εντυπωσιαστεί και η ίδια με το πόσο έτοιμη νιώθω να αποκτήσω ένα παιδί. Το θέλω. Μου το βγάζει σίγουρα ο Ανδρέας. Ίσως να έχει να κάνει και με το γεγονός ότι έχω πατήσει τα 31». Τον τελευταίο καιρό οι φήμες για εγκυμοσύνη της Παπαρίζου έδιναν κι έπαιρναν.

Μπορεί να μη διέκοψε τις συναυλίες της, αλλά ήταν πολύ προσεκτική στις κινήσεις της κάτι που σχολιάστηκε ιδιαίτερα. Στις 28 Ιουλίου στην Καβάλα απέφυγε να βγει έξω και προτίμησε να καθίσει όλη την ώρα στο ξενοδοχείο για να ξεκουραστεί, ενώ στην Τήνο αμέσως μετά τον Δεκαπενταύγουστο απέφυγε να πάει με το ταχύπλοο προτιμώντας την… ηρεμία του πλοίου της γραμμής.

Μετά την ευχάριστη αυτή εξέλιξη, αναμένεται να επισπευσθεί και ο γάμος της με τον Καψάλη.

Ο τελευταίος στην αρχή του καλοκαιριού έκανε (όπως αποκάλυψε η τραγουδίστρια) πρόταση γάμου με ένα μονόπετρο και η Έλενα είπε αμέσως το «ναι». «Ανδρέα, δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της. Το ζευγάρι άφησε ανοιχτή την ημερομηνία του γάμου αν και η Παπαρίζου έλεγε ότι «μπορεί να μας τη δώσει και να παντρευτούμε ξαφνικά».

Τώρα υπάρχει ένας λόγος παραπάνω για να ντυθεί νυφούλα. Όσο για το μέρος όπου επιθυμεί να παντρευτεί, αυτό δεν είναι άλλο από το χωριό της, το Μουζάκι. Όλα βέβαια θα εξαρτηθούν από την εγκυμοσύνη της.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...