Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Η δίαιτα της Γκουίνεθ Πάλτροου

Αν πήρατε ορισμένα κιλά ή απλώς αισθάνεστε υποτονική μετά τις διακοπές, μια αποτοξινωτική δίαιτα μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Η Γκουίνεθ Πάλτροου έχει τη δική της εκδοχή.

Η ηθοποιός έφερε την ιδέα της αποτοξινωτικής δίαιτας μετά τις γιορτές, δημοσιεύοντας ένα άρθρο στο οποίο ανέφερε λεπτομερώς τις δικές της προσπάθειες να χάσει τα κιλά που πήρε στις διακοπές του 2009.

Μέσα σ'αυτό το άρθρο εξηγούσε μέχρι και πώς μπορεί να αξιοποιήσει κάποιος στο έπακρο τις κινήσεις του εντέρου, όπως επίσης και τη μεγάλη σημασία του νερού στην κάθαρση του οργανισμού.

ΟΦΕΛΗ

Σύμφωνα με το γιατρό της Πάλτροου, η αποτοξίνωση μπορεί να αποφέρει πολλά οφέλη, που ενεργούν ως ένα "reset" για όλο το σώμα και το μυαλό σας. Ένα πρόγραμμα διατροφής καθαρισμού μπορεί να σας επιτρέψει να έχετε περισσότερη ενέργεια κι ακόμα να αποφύγετε αλλεργίες και ασθένειες.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Ο "καθαρισμός" περιλαμβάνει πολλά στοιχεία. Συνίσταται βαθιά αναπνοή ή ήπια γιόγκα, θα πρέπει να λαμβάνετε 2 κ.σ. ελαιόλαδο το βράδυ για την τόνωση του ήπατος, να πίνετε καστορέλαιο ή ήπια φυτικά καθαρτικά για να βοηθήσουν τις κινήσεις του εντέρου, να ενεργοποιείτε την εφίδρωση μέσω της άσκησης ή της σάουνας και να τρώτε βιολογικά τρόφιμα.

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Η αλλαγή της διατροφής σας είναι το κλειδί για έναν επιτυχημένο καθαρισμό. Προτείνεται η αποφυγή των γαλακτοκομικών, της γλουτένης, του κρέατος, των οστρακοειδών, των επεξεργασμένων τροφίμων, των λιπαρών ξηρών καρπών, των λαχανικών, όπως οι πατάτες και οι ντομάτες, των καρυκευμάτων, της ζάχαρης, του αλκοόλ, της καφεΐνης και της σόδας.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Μία τέτοια αποτοξίνωση όμως μπορεί να είναι επικίνδυνη, όταν δε γίνεται υπό την επίβλεψη κάποιου ειδικού. Παρά το γεγονός ότι μία τέτοια μέθοδος μπορεί να είναι ευεργετική, δεν υπάρχει επιστημονική απόδειξη που να αποδεικνύει ότι το σώμα χρειάζεται τον "καθαρισμό" για να είναι υγιές, γι'αυτό θα πρέπει να εφαρμόζεται με προσοχή και μόνο για λίγες μέρες.
Πηγή: faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...