Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Πάνος Καλίδης: «Έχω δοκιμάσει ελαφρά ναρκωτικά και ψυχοφάρμακα»

Αφοπλιστικά ειλικρίνης σχετικά με την κατάθλιψη που πέρασε και πως την καταπολέμησε ήταν ο Πάνος Καλίδης σε συνέντευξη που έδωσε σε εβδομαδιαίο περιοδικό.
«Ναι, έκανα χρήση σκευασμάτων που με βοήθησαν. Σε όλους πιστεύω πως υπάρχει σε μικρό ή μεγαλύτερο βαθμό. Σε κάποιους θα εκδηλωθεί, σε κάποιους άλλους ποτέ. Κάποιοι μπορούν να το αντιμετωπίσουν μόνοι τους, κάποιοι άλλοι όχι, ακόμη και λόγω χρόνου. Εκεί χρειάζονται τα φάρμακα». Αυτό δήλωσε ο Πάνος Καλίδης σχετικά με την φαρμακευτική αγωγή από ψυχίατρο που τον βοήθησε να ξεπεράσει την κατάθλιψη.

Προσθέτοντας, σχετικά με το αν προσπάθησε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα με ψυχανάλυση «Στην ψυχοθεραπεία δεν βρήκα τη λύση, με την έννοια πως με τα λόγια πολλές φορές δεν βλέπεις αποτελέσματα. Γενικά, δεν πιστεύω στα λόγια. Όταν όμως πάρεις μια αγωγή, πιστεύεις, θες δεν θες, γιατί βλέπεις την αλλαγή μέσα σου. Όταν, πχ, έχεις ίωση, παίρνεις αντιβίωση. Αντίστοιχα στις ψυχικές παθήσεις υπάρχουν τα κατάλληλα σκευάσματα"».Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης ο δημοφιλής τραγουδιστής παραδέχτηκε πως «Ελαφρά ναρκωτικά έχω δοκιμάσει, αλλά δεν έχω μπει στην διαδικασία να κάνω κάτι τέτοιο συστηματικά»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...