Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Ερωτεύτηκε ο... Παντελίδης;


Είναι ερωτευμένος ο τραγουδιστής της... καψούρας; Στις φωτογραφίες που θα δείτε ίσως βρίσκεται η απάντηση ενός νέου - μεγάλου - έρωτα, που πρόκειται να κάνει αίσθηση στη showbiz! Είναι κι εκείνη διάσημη και σέξι βλέπετε...

Σε ένα μεγάλο πάρτι κατέληξε το κάλεσμα της ραδιοφωνικής παραγωγού Ράνιας Κωστάκη για την ονομαστική της εορτή το βράδυ της Κυριακής 6 Ιανουαρίου σε γνωστό bar - restaurant. Το ίδιο βράδυ στο μαγαζί τραγουδούσε ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος μαζί με την εορτάζουσα και τον ιδιοκτήτη του χώρου Γρηγόρη Αρναούτογλου συνεργάζονται σε ραδιοφωνική εκπομπή.
 
Από τις οκτώ το βράδυ άρχισαν να καταφτάνουν οι καλεσμένοι τους, ανάμεσά τους και πλήθος καλλιτεχνών που ανέβηκαν στη σκηνή και τραγούδησαν με τον Γιώργο Λιανό. Εκεί ήταν και ο Παντελής Παντελίδης, ο οποίος είναι καλός φίλος του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι είναι ζευγάρι με τη Ράνια Κωστάκη.

Ακόμη, τραγούδησαν ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Γιάννης Βαρδής, ο Στέλιος Ρόκκος, η Μαρία Ιακώβου και ο Γιώργος Γιαννιάς. Το μικρόφωνο πήραν επίσης η εορτάζουσα και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος προκάλεσε γέλιο κάνοντας αστεία με τον Γιώργο Λιανό.

Την επιτυχία του με τίτλο "Παραμυθιάζομαι", σε δικούς του στίχους και μουσική, οπτικοποίησε ο 29χρονος τραγουδιστής πριν από δύο εβδομάδες. Στο πρώτο του βίντεοκλίπ ο Παντελής Παντελίδης συνεργάζεται με τη Μις Τουρκία 1995 Νεσχάν Μουλαζίμ, η οποία υποδύεται την αγαπημένη του.



Πηγή: markos.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...