Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Νταλάρας: "Ποτέ δεν ανέχτηκα την προβοκάτσια και το ψέμα"


"Ποτέ δεν ανέχτηκα την προβοκάτσια και το ψέμα" σχολίασε ο Γιώργος Νταλάρας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "ΕΓΩ! Weekly".

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου πως καταφέρνει να αντιμετωπίζει την κριτική με ψυχραιμία και να κρατά χαμηλούς τόνους σε γεγονότα όπως αυτά που έγιναν την άνοιξη στις συναυλίες του, ο Γιώργος Νταλάρας απάντησε: 
 
"Nομίζω ότι έχω απαντήσει σε αυτές τις προκλήσεις πολύ καθαρά. Ποτέ δεν στεναχωρήθηκα για καμία κακή κριτική, αλλά και ποτέ δεν ανέχθηκα την προβοκάτσια και το ψέμα. Η "αντεπίθεση", που λέτε, γίνεται μέσα από τη δουλειά μου και τις επιλογές μου. Δικαιολογώ την απόγνωση της καθημερινόητας, δεν θα εισπράξω όμως εγώ επιθέσεις και χυδαιότητα προκατασκευασμένη και βαλτή. Έχετε ακούσει για τα φίλια πυρά, για τις παράπλευρες απώλειες σε λάθος στόχους; Κατανοώ τον θυμό αυτών που αδικούνται, δεν κατανοώ, όμως, τη βαρβαρότητα και όπως έχω ξαναπεί για μένα το τραγούδι είναι συνθήκη ζωής και είμαι απόλυτα βέβαιος ότι αυτήν τη συνθήκη την έχω διαφυλάξει με τον καλύτερο και εντιμότερο τρόπο.

Πηγή: ΕΓΩ! Weekly

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...