Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

ΕΓΙΝΕ ΠΑΤΕΡΑΣ Ο άνδρας που ζει με την καρδιά του Ντουζόν!


Το καλύτερο δώρο δέχθηκε το Σάββατο 5 Ιανουαρίου ο Ελληνοαυστραλός Κώστας Γρίμπιλας,που ξαναγεννήθηκε κάνοντας μεταμόσχευση της καρδιάς του άτυχου Ντουζόν Ζαμίτ που τον είχαν σκοτώσει μπράβοι στη Μύκονο.

Ο άνθρωπος που συγκίνησε όλο το πανελλήνιο με την συγκλονιστική του ιστορία, έγινε πατέρας μιας αξιολάτρευτης κορούλας.

Την είδηση ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook.

Όπως δήλωσε στην εκπομπή "Μεσημεριανή Μελέτη": "Όλες αυτές οι στιγμές και του γάμου και της μεταμόσχευσης, για μένα είναι στιγμές μοναδικές και ο ερχομός της κορούλας μας επισφραγίζει αυτήν την ευτυχία και μου δίνει το δικαίωμα να ονειρεύομαι".

"Είναι γεγονός πως μέσα σε 4,5 χρόνια μου δόθηκε από το Θεό το δώρο Ζωής δύο φορές. Πρώτη φορά με την αναγέννηση μου το 2008 και σήμερα με τη γέννηση της κόρης μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις ευχές όλων σας. Πιστέψτε με τα καλά σας λόγια και η θετική σας σκέψη μου είναι απαραίτητα για να προχωρήσω" έγραψε στο facebook.

Ο Κώστας Γρίμπιλας στις 27 Νοεμβρίου το 2007 στο Τζάνειο Νοσοκομείο του Πειραιά, ξεκίνησε την ανάβαση του δικού του Γολγοθά, καθώς στα 30 του χρόνια έμαθε πως πάσχει από καρδιακή ανεπάρκεια.

Μετά από 9 μήνες, στις 2 Αυγούστου ο Κώστας Γρίμπιλας έμαθε ότι ο Γολγοθάς του τελειώνει, δυστυχώς μέσα από τον άδικο θάνατο του Ντουζόν Ζαμίτ από την Αυστραλία μετά από άγριο ξυλοδαρμό στη Μύκονο.

Οι γονείς του, αν και συντετριμμένοι από τον χαμό του παιδιού τους, βρίσκουν το κουράγιο και δωρίζουν τα όργανά του.

Η καρδιά του Κώστα Γρίμπιλα χτύπησε πάλι και ένοιωσε να γεννιέται για δεύτερη φορά.
Δείτε το βίντεο από τη "Μεσημεριανή Μελέτη":

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...